Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vabilo na sladoled
Hej hej...

Sama sem velika ljubiteljica sladoleda in zato ni čudno, da je tudi Mavelu dobil svojo Sladoledno kolekcijo, ker hej poletja ni brez sladoleda anede?

Danes sem malo igrala s sladoledno lučko, saj je tudi moja dobra prijateljica Ines velika navdušenka sladoleda... In ker nisva videli že 100 let (pa tokrat ne morem kriviti koronskih ukrepov, ampak samo najino zasedenost), sem se odločila, da ji pošljem eno simpatično voščilnico.

Da pa ne bo samo voščilnica za lepši dan, sem jo izkoristila še za hitro vabilo na sladoled in glede na to, kako simpatična je, mislim, da bova obe našli čas za druženje :)Same sladoledke sem naredila tako, da sem najprej izrezala bele kartončke, potem pa sem jih z mistijem v različnih barvah, no okusih, odtisnila, da sem dobila 4 slastne sladolede. Tele barve so meni res top kombinacija in ker vem, kako težko je najti lepo barvno kombinacijo, sem ti blazininice kar slikala, da jo boš lahko uporabila tudi sama.Ker sem želela, da je voščilnica personalizirana pa sem na vsak sladoled s pomočjo seta Abeceda odtisnila še črke, ki tvorijo njen napis. Priznam... Malo sem kolebala ali bi raje odtisnila črke ali obrazke, pa sem se na koncu le odločila za črke.

Ker pa sem želela, da sladoledki lepo izstopajo in dobijo še na dodatni sladkosti, pa z belim pigmentnim markerjem narisala še tanke črte in pikice ob levem robu vsakega sladoleda. Da je vse skupaj bolj razgibano, pa sem jih narisala na različne dele.Najprej sem mislila vse skupaj prilepiti na bel pravokotnik s šivi, pa mi ni dalo miru, da je nekam preveč pusto + sladoledi niso izgledali niti pol toliko slastni kot bi sedaj... Zato sem pravokotnik senčila z istimi blazinicami (najsvetlejši odtenek) kot sladoled, le v drugem vrstnem redu, saj sem tako dobila razgibanost voščilnice, ob enem pa ravno to pritegne pogled za dlje časa, saj naši možgančki malce tuhtajo kaj je drugačnega na voščilnici, predno ugotovijo, da so barve zamenjane :)

Kot že rečeno, sem se jaz odločila za napis kdaj greva na sladoled, lahko pa bi komot napis zamenjala z voščilom za rojstni dan.Takolele... Moja voščilnica za današnjo sončno nedeljo... Jaz ti želim en čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in naj bo danes poln zvrhanih kepic sladoleda.

Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Xoxo, Marina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj