Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Venček s ptički
Živjo,

Ko je Marina pokazala Mavelu novosti sem se takoj zagledala v venček. Rada imam štampiljke po katerih lahko posežem večkrat in ki jih lahko uporabim za različne priložnosti. Za spodnjo voščilnico mi je bil v inspiracijo verz, katerega spomladi največkrat uporabim v voščilnicah.Upam, da so zjutraj rano pod oknom ptički ti zapeli
in ti pesmico svečano za rojstni dan zažvrgoleli!
Upam, da pod oknom tvojim so spet rožice zacvetele
in ti z nežnim vonjem svojim že vse najboljše zaželele.
Upam da čestitka moja te grela bo še dolga leta!
Naj naprej usoda tvoja bo pesem neizpeta.Na kvadratni bel papir sem odtisnila Venček zate in ga pobarvala z alkoholnimi markerji. Prav tako sem odtisnila tudi dva ptička iz seta Ptičji prijatelji. V sredino venčka sem s črno blazinico odtisnila napis Pravljica življenja.

Ker mi je bil bel kvadrat ob robu malo pust in nisem imela pri roki nobene kvadratne šablone s šivi, sem se znašla s setom Zabavni pravokotniki. V setu je ravna rezalna šablona s šivi, katero sem postavila na rob kvadrata in to spustila čez sizzix.. To sem ponovila štirikrat ,da sem dobila izgled kvadrata s šivi.Vse skupaj sem zalepila na moder kvadratni papir Sweet lagoon, ki je v velikosti osnove voščilnice. Na koncu sem s pomočjo večdimenzionalnih blazinic zalepila še ptička in voščilnica je bila narejena.

Hvala za tvojo pozornost ter se vidimo in beremo zelo kmalu.

Nina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj