Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščinica postane slika
Hej hej...

Danes ti pokažem čudovito voščilnico, ki pa je izdelana tako, da bi jo lahko komot že kar jaz dala v okvir za sliko in podarila kot darilo oz. kot dekor, lahko pa jo pustim kot voščilnico in jo potem prejemnica sama uokviri in postavi ne vidno mesto, kjer jo bo taka dyi slika razveseljevala še dolgo...Torej v čem je skrivnost...

V bistvu je več stvari, a dajva se danes dotakniti dveh najpomembnejših... Ena je taka bolj psihološke narave, druga pa čisto ustvarjalne :)

Pa pojdiva lepo po vrsti... Najprej se malo pogovoriva o psihološki skrivnosti... Če pogledaš pri sebi, katere stvari boš najraje shranila za spomin in po možnosti celo postavila na vidno mesto... Verjetno si odgovorila, da tiste, ki so ti všeč, kajne?

A če pobrskaš še malce globlje, boš odkrila, da so ti všeč stvari, ki imajo zate pozitivno čustveno vrednost. In kaj je to? To so stvari, ob katerih se ti sprožita dva hormona... Seratonin (hormon sreče) in dopamin, ki predstavlja takojšno nagrado (kar darilo neke vrste je). Ufff... Tole je pa bila znanstvena razlaga... A če povem po kmečko... Pri podarjanju stvari moraš biti pozorna na to, kaj je obdarovancu všeč + da jo/ga darilo spomni na nekaj lepega.

Lahko je to že samo občutek, da je nekdo misli nanje, pogosto pa je fora tudi v darilu samem...

Poglejva na primeru...

Če boš podarila voščilnico, na kateri bo pisalo vse najboljše za rojstni dan, verjetnost, da se bo znašla na vidnem mestu in tam ostala kar nekaj časa, je precej manjša, kot če boš voščilo zamenjala s kakšnim pozitivnim verzom (kot je recimo tale moj iz zabojčka dobrotic Modrosti matere Tereze), saj ne samo, da so te stvari iz dneva v dan bolj moderne, dejansko imajo pozitiven učinek na nas.

Bolj kot nas pozitivne stvari v življenju obdajajo, jih znamo videti in biti zanje hvaležni, več tega imamo potem v življenju... In posledično, tudi težke trenutke potem lažje doživljamo in se iz njih hitreje poberemo...

Zato, če pogledava drugo, tokrat ustvarjalno, skrivnost, pa je vsa fora ravno v tem, da izbereš ali pravi motiv, ali pa pravi verz, ki bo voščilnico tako lepo dopolnjeval, da jo bodo obdarovanci z veseljem uporabili tudi kot dekor v prostoru.Torej...

Če na hitro povzamem celotno moje pisanje...

Če si želiš povečati možnosti, da bo tvoja voščilnica namesto v škatli pristala v okvirju za sliko ali pa vsaj na polici, potem naredi domačo nalogo in preveri, kaj je osebi všeč + izberi tak motiv in verz, da se da voščilnico hitro in enostavno spremeniti v sliko.

Upam, da ti je moje današnje pisanje kaj pomagalo pri izdelavi tvoje naslednje voščilnice... Če boš na njej uporabila katerokoli od Mavelu rožic, pa je do konca marca ne pozabi tudi prijaviti na mesečni izziv, ki te čaka na temle linku.

In še nekaj...

Če so ti tele sončnice všeč in bi jih želela imeti tudi sama, potem ti predlagam, da si jih privoščiš enkrat do nedelje, 21.3.2021, saj jih dobiš kar 15% ugodneje kot sicer. Čakajo te tukaj.

Če link slučajno ni več aktiven, je ugodnost žal že potekla...

In predno ti rečem adijo, naj ti na hitro samo še povem, kako sem tole voščilnico izdelala...

Lahko bi uporabila tehniko maskiranja in cvetlični vzorček naredila v eni plasti... A se mi je zdelo, da bo vse skupaj preveč pisano (za moj okus), zato sem raje uporabila izrezke sončnic, ki imajo okoli in okoli 1 cm bel rob, ki poskrbi, da se cvetlični vzorec malo "razbije" in postane bolj zračen in posledično prijetnejši na pogled.

Svoje pa so seveda dodali zeleni listki, ki sem si jih sposodila kar iz seta Travniške marjetice.Bel kartonček v sredini, pa je v bistvu kar ostanek od ene druge, zelo podobne voščilnice, ki ti jo pokažem kmalu... Pri izbiri verza, pa sem bila poleg zgoraj naštetih razlogov, pozorna tudi na to, da je ravno prav velik, da lepo zasede celoten prostor belega kartončka, da mi ni bilo potrebno dodajati nobenih dodatkov in je voščilnica (ali pa slika) ohranila svojo zračnost in kljub precej bogatemu ozadju, tudi preprostost.

Takolele... Iz moje strani je za danes to vse...

Želim ti en res čudovit, zabaven in ustvarjalen konec tedna in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

xoxo, Marina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj