Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

3D orhideje na voščilnici knjigiDolgo časa je minilo od moje zadnje objave... Nisem ustvarjala prav veliko in sem postala kar malce zarjavela in bolj kot sem odlašala z ustvarjanjem, vse bolj sem bila prepričana, da mi ustvarjanje več ne leži.

Vse dokler ni Denis nekega popoldneva dobil klic od svojega poslovnega partnerja, da njegova žena praznuje 40 let in da se je spomnil name. Če bi mu lahko izdelala kakšno posebno, unikatno voščilnico zanjo.

Moj prvi odgovor: "Navadno voščilnico lahko, za kaj več pa nimam časa."

Ali če prevedem, kaj so dejansko mislili moji možgani: "F. je precej natančen in ne verjamem, da bi mu jaz lahko izdelala voščilnico, ki bi mu bila všeč. Saj niti ne vem, kaj je všeč njegovi ženi, videla sem jo samo enkrat, pa še to na hitro... Kako naj sedaj naredim voščilnico, da ji bo všeč!"

A sem si na srečo kaj hitro premislila, saj me je spreletela nova misel, da že dolgo nisem naredila kakšnega večjega projekta za dušo. In če sama tega ne očnem, kako lahko potem učim in ispiriram vas, moje drage ustvarjalke.

In sem se lotila... Vedela sem, da ima rada orhideje in da želim uporabiti novi papir s črnimi pikicami, kateri mi je vsak dan bolj pri srcu. Pa sem naredila osnovo, nanjo prilepila papir s pikicami, potem sem naredila harmoniko in jo sestavila v okvirček, da vse skupaj izgleda kot bi bili listi v knjigi.


In potem sem se lotila igranja z orhidejami, katere sem pobarvala s CP barvno blazinico in novimi čopiči za senčenje, nad katerimi sem čisto navdušena, kako lahkotno in enostavno jih je uporabljati, rezultat je pa vsakič popoln.

Kaj naj rečem... Voščilnico knjigo sem izdelovala več kot 6 ur, a sem zelo ponosna, da sem se jo spravila delati, saj ne samo da sem med samo izdelavo zelooooo uživala. Ko sem jo končala in ko sem videla nasmeh na F. obrazu, me je napolnil občutek sreče in zadovoljstva. In tudi samopodoba se mi je malce dvignila :)


Glede na to koliko orhidej sem uporabila, sem sigurna, da so očarale tudi tebe, ne samo mene in ker vem, da se boš spraševala katere so, ti kar tule prilagam link do njih, da se ne boš mučila z njihovim iskanjem po spletu.

Takolele... Moja nova objava... Končno... Vesela sem, da si se oglasila in jo prebrala in do naslednjič te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Imej čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Mili Šuštar

Čudovita knjiga.Vse čestitke za ta lep izdelek.L.P.Mili

marija vimdar

Zelo lepo, vredno truda, ker je končni izdelek zelo lep.
pozdrav
Marija

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj