Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božični aranžma v drugačni luči
H
ojla...

Naravnost obožujem ustvarjalne pripomočke, ki so sicer oblikovani za točno določeno priložnost, ampak jih lahko z malce domišljije uporabiš skozi celo leto... In prav to sva imela v mislih s Simonom, ko sva oblikovala set štampiljk Božični aranžma...

Čeprav je v središču tega seta božična zvezda, se jo da hitro zamaskirati s kakšno nežnejšo barvo in tako jo lahko potem uporabiš tudi na voščilnicah ob drugačnih priložnostih.

Sama sem jo tokrat uporabila na voščilnici za lepši dan, kjer sem božični aranžma odtisnila 2x, v vsakem nasprotnem si kotu po 1x, pri tem pa je seveda odtisnjen samo del štampiljke. Štampiljka je namreč zelo velika, je pa zato oblikovana tako, da se jo lahko uporabi samo delno in še vedno zelo lepo izpade.Kot na moji današnji voščilnici.

Ker je osrednji motiv današnje voščilnice cvetlični aranžma, sem glavni povdarek dala nanj in ga pobarvala v nežnih barvah. Pri tem pa nisem ravno izgubljala časa s senčenjem, ampak sem senčke naredila kar tam, kjer se svetli listi stikajo, da so rožice dobile malo več globine.

Tudi tokrat sem barvala z distress blazinicami in vodo, ker mi je to za enkrat najlažje. Se pa moram definitivno opogumiti in začeti barvati tudi z akvarelnimi barvami :)Da je cvetlični motiv še bolj izrazit, sem ga čisto na koncu obkrožila s nežno sivo barvo, ki je v bistvu zelo razredčena siva (Pumice Stone) distress blazinica. Bel prostor okoli rožic, pa sem zapolnila z isto sivo vodno mešanico, tako da sem poškropila po belem predelu.

Na koncu pa sem samo še odtisnila modrost matere Tereze, ki je meni zelo ljub in še kako drži.Ker je voščilnica narejena kot kartica oz. razglednica, lahko prejemnica to voščilnico da tudi v okvir za sliko in tako voščilnica 1-2-3 postane slika, naše delo pa je še dolgo občudovano in posebnem mestu.

Upam, da ti je današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš s podobno izdelavo in tako raztegneš svoje božične voščilnice...

Za danes je to iz moje strani vse, zato ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem ni koš poljubčkov in te prav lepo pozdravljam.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj