Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Brezplačna e-delavnica PSŠ

naslov-blog-dan-5  
  • Tudi današnja objava bo namenjena kombinaciji stencil šablonic z distress markerji. Tokrat pa jih bom dejansko uporabila kot pisalo in sicer obe konici, tako tanko kot tudi čopič konico. Seveda na tak način lahko uporabiš tudi ostale markerje oz. pisala in pa tudi barvice. Edino tu ti ne priporočam uporabe alkoholnih markerjev, ker jih potem iz same šablonice ne boš mogla odstraniti in bo šablonica ostala obarvana.
vse-najboljse-moska-z-orodjem-cela-podpis    
  • V videu pa ti bom pokazala še eno možnost, kako si lahko sama doma narediš metalni papir iz katerega so tudi tile izrezki orodja ki jih najdeš na voščilnici.
vse-najboljse-moska-z-orodjem-podpis    
  • Sedaj pa te kar vabim h ogledu današnjega videa, ki ga najdeš spodaj.
  • Jaz sem v videu različne barve uporabila postopoma, tako da izgleda kot da se nekako prelivajo med seboj. Seveda pa jih lahko uporabiš tudi mešano, kot sem to naredila na spodnji voščilnici.
voscilnica-vse-najboljse-s-krogci-podpis      
  • Iz moje strani je to za ta teden vse... Lepo se imej, uživaj v vikendu in upam, da najdeš tudi kaj časa, da preiskusiš tehnike, ki smo jih spoznali v tem tednu :)
 
  • Odpiram pa tudi galerijo tvojih izdelkov, ki so nastali s pomočjo stencil šablonic in tehnik, ki smo jih oz. jih še bomo spoznali tekom delavnice. Galerija bo odprta do konca meseca maja 2014, potem pa bom 1.6. izžrebala nekoga, ki bo prejel bon v vrednosti 5 eur za nakup izdelkov po lastni želji v naši trgovinici Mavelu.com. Sodeluješ lahko tako, da povezavo, kjer se nahaja slika (blog, spletni album, FB stran,..) vpišeš v spodnji modri gumbek. Lahko pa mi sliko tudi posreduješ na [email protected] in ti bom sliko v galerijo vnesla jaz.
  • Ok sedaj je pa to res vse :) Pozdravček,
podpis  
  • Seveda, še seznam vseh uporabljenih pripomočkov :) Če te kakšen izdelek še posebej zanima, pa samo klikni na sličico in te bo povezalo na stran z izdelkom.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj