Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Brezplačna e-delavnica PSŠ

naslov-blog-dan-7  
  • Plastične stencil šablonice so v uporabi že kar lep čas, vendar so se prej uporabljale bolj kot ne pri mešani tehniki (mixed media) oz. pri izdelavi slik na platnu ali umetniških dnevnikov (art journals) s pomočjo mešane tehnike.
  • Danes ti bom predstavila "tradicionalno" uporabo mešane tehnike... Se sprašuješ kaj je to? S pomočjo sprejev, ki jih lahko kupiš že pripravljene ali pa si jih narediš sam. Ampak o tem kako si narediš svoje spreje bom spregovorila raje kdaj drugič, tokrat pa sem uproabila kar že pripravljene spreje in sicer Rangerjeve Dylusions, ki so pravzaprav razviti za uporabo pri mešani tehniki.
voščilnica-stencil-sablonice-in-spreji-življenje-moras-praznovati-podpis    
  • Sedaj pa te lepo vabim, da si ogledaš spodnji video, ki sem ti ga pripravila :) V videu te mogoče čaka eno "presenečenje", zato te po ogledu videa vabim, da si prevereš tudi spodnji del objave :)
 
  • Skoraj sigurna sem, da so te v tem videu "zmotile" moje res umazane roke, ki so take nastale zaradi uporabe spreja. Gotovo jih lahko uporabiš tako, da si rok ne umažeš (ali pa uporabiš rokavice), ampak jaz nisem tak tip ustvarjalke. Jaz imam roke umazane vedno ko jih imam lahko :) Imam pa zato eno skrivnost, kako vso odvečno barvo, ki se "zažre" v kožo spraviš dol :) Pa tu ni nobene posebne znanosti in tudi ne vem koliko časa ne potrebuješ, da jih očistiš :) S pomočjo Rangerjeve posebne gobice, vode in milnice gre vsa barva, ki se je dejansko vpila v kožo dol že v nekaj minutkah (jaz sem te moje res umazane roke tokrat očistila v pičlih treh minutah :)).
craft-scrubbie
  • To je iz moje strani vse. Upam, da se tudi ti lotiš uporabe stencil šablonice in pa spreja in da nastanejo čudoviti izdelki, ki pa jih lahko prijaviš v galerijo tvojih izdelkov, ki je objavljena v petkovi objavi in se tako poteguješ za nagradni bon v vrednosti 5 eur :)
 
  • Do naslednjič pa te prav prisrčno pozdravljam,
podpis    
  • Tudi tokrat pa spodaj najdeš seznam vseh uporabljenih pripomočkov. Če te kakšen še posebej zanima samo klikni na slikco in povezalo te bo na stran z izdelkom :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj