Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Danes je pravi čas!


Spadaš med tiste ljudi, ki morajo vse narediti takoj, naredijo kljukico in se premaknejo naprej na novo nalogo?

Ali med tiste, ki prestavljajo stvari na jutri in se držijo reka, zakaj nekaj naredi danes, če pa lahko jutri?

Sama se danes bolj kot ne nagibam v prvo skupino, da rada stvari pošlihtam takoj, a ni bilo vedno tako... Včasih sem odlašala tako dolgo, dokler ni bilo skoraj že prepozno. In takrat sem rada postavljala vprašanje, kdaj je pravi čas za začetek ali da se nekaj naredi?


In odgovor je seveda. Danes!

Čeprav bi to voščilnico lahko poslala kakšni prijateljici, za katero vem, da se skriva za masko in ne upa pokazati svoje lepote svetu, sem jo naredila precej egoistično. Zase.

Ja včasih je potrebno kakšno stvar narediti tudi zase. In čeprav je oblikovana kot voščilnica, jo bom dala v okvir za sliko, da me bo vsak dan znova spomnila, da moram verjeti vase.

In ker po naravi nisem ravno egoističen človek, bi te želela to objavo izkoristiti tudi zato, da te malce spodbudim, da kdaj pa kdaj tudi ti kakšen izdelek narediš samo zase. In mogoče ne kdaj pa kdaj, ampak kar DANES!

Voščilnica je precej enostavna za izdelavo in tudi precej hitro se jo naredi. Še posebno, če imaš doma že pripravljene in izrezane rožice.


In predno rečem adijo za danes, bi ti želela zaupati samo še en trik. Če dobro pogledaš siv rob na voščilnici, boš videla, da so kvadratki postrani. Čeprav so v originalu na papirju kvadratki naravnost. Včasih se je dobro tako malce poigrati, da šablonico postaviš pod kotom in tako dobiš čisto nov in drugačen vzorček, kot je sicer na papirju :)

Ekola... Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj