Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #12

delavnica-v-zivo-naslov-11
 • Kaj praviš na zadnjo delavnico v živo? Vsaj v tem letu, ki se počasi poslavlja :) Za tokratno pravljično #12 delavnico sem veliko razmišljala kaj bi vam lahko pripravila :) Odločala sem se med darilno škatlico in pa kuharsko knjigico :) In na koncu sem se odločila...
  delavnica-v-zivo-podnaslov-11  
 • Da bomo izdelali obe :) Ja tako je :) Kuharska knjigica bo prav posebna, ki bo oblikovana tako, da jo boš lahko postavila na podstavek, tako da bo stala samostojno pod ravno pravim kotom, da lahko iz nje enostavno bereš med kuhanjem :) In kaj je še posebnost te kuharske knjigice? Notranji listi so prav posebno oblikovani, tako da so malce posebni kot običajni listi kuharskih knjigic :)
  kuharska-knjiga-s-podstavkom-podpis  
 • In ker smo v veselem decembru, bomo za to knjigico izdelale še prav posebno škatlico, ki se zapira malce drugače kot običajne škatlice in je zato tako posebna :) In ker je izdelana iz lepenke, jo lahko oblikuješ tudi naprej po svoje in iz nje narediš škatlico v katero lahko pospraviš spomine ali pa jo oblikuješ v darilno škatlico :)
 
 • Poleg trika, kako narediš podstavek, ki je pravzaprav del kuharske knjigice in se ga ko je knjigica zaprta sploh ne opazi, ko pa jo odpreš pa se podstavek lepo razpre in nanj lahko postaviš kuharsko knjigico :) Razkrila ti bom tudi malo "skrivnost", kako dosežeš da podstavek izgleda kot del knjigice in se ne odpira :)
 
 • Pri škatlici pa se bomo naučile, kako izdelaš škatlico večjih dimenzij, pri kateri je potrebno uporabiti več kosov potiskanega papirja in kako jih lahko lepo sestaviš skupaj. Povedala ti bom tudi kako izračunaš pravilne dimenzije in kako narediš "plašč" iz katerega potem sestaviš škatlico, katere pokrov se "drži" spodnjega dela škatlice.
  kuharska-knjiga-v-skatli-podpis  
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  datum-delavnic delavnica-v-zivo-podnaslov-11-2
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3-4 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovito kuharsko knjigo s podstavkom in pa posebno škatlico v katero pospraviš kuharsko knjigico. Knjigica in škatlica sta lahko tudi čudoviti božično novoletni darilci :)
 
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko le sestavljale podstavek in lanternico, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-tega.
 
 • Naučile se bomo tudi, katera lepila so najbolj primerna za tako lepljenje in kdaj katero uporabiti. Ponavadi izdelamo samo en izdelek na enkrat, ampak ker je to zadnja letošnja delavnica in sem želela pripraviti nekaj prav posebnega, pa bomo izdelale kar dva izdelka, kuharsko knjigico in lanternico :) Pokazala pa vam bom tudi, kako lahko oboje izdelaš hitreje, če bi želela pripraviti več takšnih novoletnih darilc :)
  skatla-za-kuharsko-knjigo-podpis  
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, razen škaric, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRA VOLJA :)
 
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni izmed prejšnjih delavnic, sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli albumček, ki je bil videti točno tak kot moj :)
 • Decembrski čas je tudi čas obdarovanja. In tale simpatična delavnica je lahko tudi čudovito darilo za tvojo ustvarjalno prijateljico :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne?   delavnica-v-zivo-podnaslov-11-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo kar dveh izdelkov kuharske knjigice in trdne škatlice in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš čudovito kuharsko knjigico v škatlici, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Redna cena delavnice je 50 eur. Ampak, ker si želim, da bi lahko svoje znanje delila s čim več ustvarjalkami in ker se za veseli december spodobi dati tudi kakšen simpatičen popust je cena tokratne delavnice samo 35 eur.
  cena-delavnice  
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilo :)
 
 • Si za to, da se kmalu malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici-11  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes zagotovi svoje mesto :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :)
podpis

Metka Vehovec

Ojla,

eno vprašanje...mi bi naši sodelavki podarili ali tečaj ali kar narejeno kuharsko knjigico.

Ali so - bodo razpisani kaki tečaji ? Corona?
Ali delaš tudi ti knjigice?

Hvala za odgovor in lp,
Metka

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj