Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #15

naslov-na-blogu-exploding-box  
 • Za nami so vroči poletni meseci in jesensko obarvan september :) Upam, da se strinjaš z menoj, da je že čas, da se zopet malce ustvarjalno podružimo na delavnici v živo. Kar dolgo sem razmišljala, kaj bi vam lahko pripravila in tokrat sem se namesto albumčka odločila za prav posebno škatlico...
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-1-podpis naslov-1  
 • Škatlico, ki je v obliki 6-kotnika :) In ko jo odpremo je v obliki "exploding box" škatlice, kar pomeni, da se njene stranice zelo lepo razprejo in se nam pokaže njena notranjost :)
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-4-podpis  
 • Škatlica je oblikovana tako, da v njeno notranjost lahko pospravimo dva albumčka za fotografije. Ali pa kaj drugega, po želji. Kar pomeni, da je škatlica malce večja od običajnih "exploding box" škatlic, poleg tega pa mora biti tudi dovolj močna oz. ojačana, da jih lahko zdrži. In kar mi je pri njej najbolj zanimivo je to, da ni kvadratne oblike, kot smo to navajeni ponavadi, ampak 6-kotne :)
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-8-podpis  
 • Škatlico sem oblikovala tako, da se jo lahko uporabi kot samostojno, ali pa se jo uporabi skupaj z albumčki (ki pa se jih bomo naučili izdelati na naslednji delavnici v živo). Njena zunanjost je precej preprosta in oblikovana tako, da škatlico lahko uporabi za fantka ali deklico. 
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-5-podpis  
 • In tudi notranjost je oblikovana čisto. V spodnji oz. zgornji del stranic (odvisno iz katere strani gledamo) so dodani nežni otroški izrezki, ki pa se jih lahko zamenja ali pa celo izpusti in bo škatlica še vedno izgledala čudovito. In če se zamenja izrezke, potem škatlico lahko uporabimo tudi za kakšno drugo priložnost in ne samo za otroške namene.
 
 • Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale, ker ja, tokrat bodo potekale v kar 4 krajih. Prve tri so že za nami, pred nami pa je še ena, ki bo že ta petek :)
  datumi-delavnic-3     delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-2-podpis     naslov-2
 • Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (z možnostjo podaljšanja - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), pričetek in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tole simpatično škatlico in jo v celoti tudi dekorirale.
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-3-podpis  
 • Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Ja res je, na prejšnjih delavnicah smo kar pogosto podaljševale, zato sem se tokrat res maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave škatlice. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :)) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale škatlico.
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-9-podpis  
 • Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka in da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-6-podpis  
 • Ker je škatlica šestkotne oblike ti bom tudi pokazala kako najležje in s čim manj merjenja zrišeš in izrežeš šestkotnik doma. Na delavnici pa boste te šestkotnike dobile že lepo pripravljene :) Razkrila vam bom tudi, kako izdelati spodnji in kako zgornji del škatlice in kakšnih dimenzij morata biti pokrov in dno, da se lepo ujemata.
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-10-podpis  
 • Kaj praviš? Bomo imele dovolj dela za 4 ure? Jaz mislim, da ja, še posebno, ker bomo veselo klepetale vmes :)
 
 • Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRO VOLJO :)
 
 • Kaj pa predhodno znanje? Slišati je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni izmed prejšnjih delavnic, sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli albumček, ki je bil videti točno tak kot moj :)
  naslov-3 cena
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo te simpatične "exploding box" 6-kotne škatlice. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovito škatlico zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 300 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
  delavnica-v-zivo-6-kotna-exploding-box-7-podpis  
 • Poleg vsega tega, pa vam bom tudi razložila, kako izdelati škatlico tudi v drugih dimenzijah, tako da si boste lahko doma izdelale večjo ali manjšo škatlico. In seveda pokazala vam bom tudi kako izdelati najbolj osnovno "exploding box" škatlico, ki je zadnje čase tako popularna pri nas :)
   
 • Redna cena delavnice bi morala biti vsaj 65 eur. Ker pa je to ravno prva delavnica v novi sezoni in ker si res želim, da se delavnice lahko udeleži čim več ustvarjalk in seveda nauči kako izdelati tole simpatično škatlico (in seveda vse trike, ki so povezani s njo), sem se odločila, da tokratna delavnica stane samo 37 eur.
  cena   specifikacija-cene-exploding-box  
 • Kaj praviš? Si za to, da se prvič po poletju zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  komentarji-strank  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviraj svoje mesto :)
 
 • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj