Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #16

naslov-na-blogu-otroski-album-1  
 • V mesecu oktobru smo se na ustvarjalni delavnici v živo zabavali z izdelovanjem prav posebne "exploding box" šestkotne škatlice, ki pa je dejansko tako velika, da se vanjo lahko skrijeta dva albumčka :) Hmmmm že imaš idejo, kaj se bo izdelovalo na tokratni delavnici v živo?
  naslov-1  
 • Verjetno si ugotovila, da bomo izdelovale albumček... Pa če me poznaš, potem veš, da bom napisala prav poseben albumček, ker je res prav poseben... Takoj zdajle ti razkrijem zakaj je tako poseben :)
  otroski-mini-album-9  
 • V albumčku se skrivajo prav posebni skriti žepki, v katere lahko pospravite vaše najljubše fotografije otročkov. Fotografije pa lahko prilepite tudi na prav posebne zavihke, ki se odpirajo po prav posebnem zaporedju in lahko tako s fotografijami sestavite zgodbico oz. opis dogodka, ki ga fotografije predstavljajo :)
  otroski-mini-album-3-podpis  
 • Albumček sem oblikovala tako, da se ga lahko uporabi samostojno, ali pa se ga pospravi v ljubko "exploding box" škatlico, ki smo jo delali na prejšnji delavnici.
  otroski-mini-album-1-podpis  
 • Albumček je zanimiv tako da male kot tudi za malo večje otročke... No pa tudi za te že zelo velike (beri odrasle), saj je listanje po njem zaradi njegove interaktivnosti vsakič znova prav posebno doživetje.
  otroski-mini-album-4-podpis    
 • In kaj mi je pri njemu še najbolj všeč? Si opazila, da je na platnici prilepljena ropotuljica, ki pa ni navadna ropotuljica, ampak je tresočka, ki pa ima zaradi uporabljenega polnila tudi zvočni efekt :) Kako bodo nad tem šele navdušeni otročki, ko ga bodo imeli v svojih rokah :)
  otroski-mini-album-7-podpis  
 • Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale, ker ja, tokrat bodo potekale v kar 3 krajih.
  datumi-delavnic-otroski-album-1  
 • Psssst... dogovarjamo se tudi za delavnico v Novi Gorici, če bo dovolj interesentk, zato če bi ti bila delavnica v Novi Gorici bližje mi piši na [email protected] in mi to zaupaj, da bom tako lažje organizirala delavnico tudi tu :)
  otroski-mini-album-6-podpis     naslov-2
 • Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (+ verjetno bomo kakšnih 10 minutk podaljšale - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), ura začetka in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tale simpatični album za fotografije in ga v celoti tudi dekorirale.
 
 • Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Obljubim, da bomo. Zakaj sem tako prepričana v to? Zato sem se tokrat res maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave škatlice. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :)) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale tale simpatični albumček.
 
 • Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka in da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)
  otroski-mini-album-5-podpis  
 • Naučili se bomo izdelati tresočko 3D oblike in kako minimalistično a vseeno lepo dekoriramo platnico albumčka. Zaupala pa vam tudi skrivnost, kako zadnjo stran narediti posebno in tako celotnemu albumčku dodati še večjo vrednost.
  otroski-mini-album-2-podpis  
 • Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. No ja malce sem se zlagala... S seboj vseeno prinesi kopico DOBRE VOLJE, ker v nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da se jo boš nalezla od nas :)
 
 • Kaj pa predhodno znanje? Slišati in videti je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni izmed prejšnjih delavnic, sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli albumček, ki je bil videti točno tak kot moj :) Na tokratni delavnici pa se nam bo pridružila deklica, ki pa je stara 10 let :)
  naslov-3 cena
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega otroškega albumčka. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovito škatlico zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 400 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
  otroski-mini-album-8-podpis  
 • Poleg vsega kar sem naštela, se bomo naučile tudi izdelati vezavo, za katero ne potrebuješ ničesar razen rezalnika (ali škaric), papirja in lepila :) Pokazala vam bom, kako izdelati skrite in malce manj skrite žepke in kako na stranice vkomponirati zavihke, ne da bi se sploh videlo, da so tam.
 
 • Redna cena delavnice bi morala biti vsaj 65 eur. Ker pa si želim, da je delavnica dostopna čim več ustvarjalkam in da lahko svoje znanje in trike naprej predam čim večim, sem se odločila, da delavnica stane samo 37 eur.
  cena   specifikacija-cene-otroski-album  
 • Kaj praviš? Si za to, da se zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to simpatično delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  komentarji-strank  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviraj svoje mesto :)
 
 • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj