Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #17

naslov-na-blogu-otroski-album-2  
 • Ne vem, če sem vam že kdaj povedala, da je 17 moja najljubša številka :) Zato se tokratne delavnice v živo še posebej veselim, saj bo že 17-ta povrsti.. In predno začnem pisati naprej, naj se vam najprej iskreno zahvalim, da ste mi do sedaj zaupale, da vas bom naučila nekaj novega.
  naslov-1  
 • Ker vas je večina zeloooooo navdušena nad izdelavo mini albumčkov za fotografije, bomo tudi tokrat izdelala enega :) In sicer zadnjega v seriji albumčkov, ki pašejo v exploding box škatlo, ki smo jo izdelala na delavnici v živo #15.
 
 • Tudi na tej delavnici se bomo naučile narediti malce drugačne skrite žepke in zavihke v albumčku, kako v album shraniti več fotografij in kje in koliko dodatkov je potrebno uporabiti, da je albumček še vedno nežen in ni preveč "načičkan" ali pa preveč prazen.
  otroski-album-2-platnica-podpis  
 • Albumček je zanimiv tako da male kot tudi za malo večje otročke... No pa tudi za te že zelo velike (beri odrasle), saj je listanje po njem zaradi njegove interaktivnosti vsakič znova prav posebno doživetje.
 
 • In kaj mi je pri njemu še najbolj všeč? Da sta tako prva kot zadnja stran lepo zaključeni in dasta albumčku celoto in zaključenost :)
  otroski-album-2-odprt-3-podpis  
 • Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale. Tokrat bodo potekale samo v dveh krajih in sicer:
  datumi-delavnic-otroski-album-2     naslov-2
 • Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (+ verjetno bomo kakšnih 15 minutk podaljšale - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), ura začetka in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tale simpatični album za fotografije in ga v celoti tudi dekorirale.
 
 • Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Obljubim, da bomo. Zakaj sem tako prepričana v to? Zato sem se tokrat res maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave škatlice. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :)) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale tale simpatični albumček.
  otroski-album-2-odprt-podpis  
 • Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka in da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)
 
 • Naučili se bomo kako malce bolj bogato a vseeno lepo dekoriramo platnico albumčka. Zaupala pa vam tudi skrivnost, kako zadnjo stran narediti posebno, a kljub temu enostavno in tako celotnemu albumčku dodati še večjo vrednost.
  otroski-album-2-odprt-1-podpis  
 • Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. No ja malce sem se zlagala... S seboj vseeno prinesi kopico DOBRE VOLJE, ker v nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da se jo boš nalezla od nas :)
 
 • Kaj pa predhodno znanje? Slišati in videti je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na prejšnji delavnici v Mariboru so se nam pridružile kar 3 punce stare okoli 10 let in so delale skupaj z nami :)
  naslov-3 cena
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega otroškega albumčka. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovit albumček zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 400 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
  otroski-album-2-odprt-2-podpis  
 • Poleg vsega kar sem naštela, se bomo naučile tudi izdelati vezavo, za katero ne potrebuješ ničesar razen rezalnika (ali škaric), papirja in lepila :) Pokazala vam bom, kako izdelati skrite in malce manj skrite žepke in kako na stranice vkomponirati zavihke, ne da bi se sploh videlo, da so tam.
 
 • Moj fant Denis me je prejšnjič skoraj za ušesa, ko je videl, koliko dela je bilo vloženega v pripravo materiala za delavnico in koliko je dejanska cena delavnice... Je rekel, da bi morala kar lepo biti vsaj 65 eur (brez znižanja). Priznam razmišljala sem v tej smeri, pa sem si na koncu premislila in se odločila, da vam delavnico vseeno ponudim za samo 37 eur. Zakaj? Ker si želim, da je delavnica dostopna čim več ustvarjalkam in da lahko svoje znanje in trike naprej predam čim večim.
  cena   specifikacija-cene-otroski-album  
 • Kaj praviš? Si za to, da se zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to simpatično delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  komentarji-strank  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviraj svoje mesto :)
 
 • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj