Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #8

delavnica-v-zivo-naslov-shaker-voscilnice
 • Kdor me pozna točno ve, da obožujem izdelovati albumčke za fotografije. Še posebej tiste, ki v sebi skrivajo posebne zavihke in ki jih lahko od začetka do konca sestavim sama. Včasih ko albumček končam in ga pogledam si rečem... Oooo kako mi je pa tole uspelo narediti... Še sama sebi ne morem verjeti, da mi je uspelo kaj tako kompliciranega spraviti skupaj. Ampak tule pa je skrivnost... Ko veš kako se neka stvar naredi in ko veš kakšen je postopek, potem ni čisto nič več komplicirano in lahko to vsak naredi. Ko greš korak po koraku je vse smešno enostavno :)
delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-1  
 • Na tej delavnici v živo bomo skupaj izdelale čudovit albumček od začetka do konca. Na njem ti bom razkrila skrivnost, kako lahko tudi sama sestaviš takšen ali podoben albumček, čeprav se ti na začetku mogoče zdi nemogoče. Kot sem že rekla, vse je smešno enostavno, ko veš skrivnost kako ga izdelati. In to skrivnost bom na tej delavnici delila skupaj s tabo :)
  platnica-albuma-podpis  
 • Zato, da boš lahko potem tudi sama naprej sestavljala takšne ali pa podobne albumčke in z njimi razveseljevala druge (in sebe - seveda :)) Izdelale bomo takle albumček za fotografije, v katerega lahko prilepiš več 10 fotografij. In ker so spravljene v tako čudovit albumček, pridejo veliko lepše do izraza, kot bi, če bi bile pospravljene v navadni album.
  vec-slik-skupaj-album-za-exploding-box  
 • Pripravila sem en kratek predstavitveni video, kako sama škatlica izgleda in kaj vse se bomo naučile. Traja manj kot 1,5 minute zato te vabim, da si ga pogledaš in izveš kakšno novo znanje boš na delavnici dobila.
   
 • Predstavila vam bom kar nekaj malih skrivnosti, do katerih sem prišla sama v mojem 6 letnem papirčkanju oz ali pa sem se jih naučila, ko sem obiskovala različne delavnice in jih bom sedaj delila z vami :)
 
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  datum-delavnic-turneja-album-exploding-box delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-2
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3-4 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovit albumček, ki ga lahko uporabite samostojno, lahko jih več zložite skupaj in tako naredite serijo albumčkov. Če pa si bila na prejšnji delavnici, kjer smo izdelovale exploding box škatlico, pa tale albumček paše tudi v sredino same škatlice.
  notranjost-albuma-podpis  
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko sestavljale albumček, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-tega.
 
 • Naučile se bomo tudi, katera lepila so najbolj primerna za izdelavo albumčkov. Kako kombinirati žive papirje med seboj, da vse skupaj izpade še vedno lepo in zanimivo. Kako lahko sama izdelaš album, ki se dejansko odpira gor, dol, levo in desno. Katere dodatke uporabiti na albumčku in koliko, da fotografije pridejo čim lepše do izraza in še veliko več.
 
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRA VOLJA :)
  notranjost-albuma-desna-podpis  
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na prejšnji delavnici sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli škatlico, ki je bila videti točno taka kot moja :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne? delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega albumčka in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš enkraten albumček za shranjevanje spominov, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike in tudi otroke starejše od 10 let (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Redna cena delavnice je 55 eur. Ampak, ker si želim, da bi lahko svoje znanje delila s čim več ustvarjalkami je cena delavnice samo 37 eur. Če pa si se udeležila prejšnje delavnice, kjer smo izdelovali exploding box, pa je cena zate samo 33 eur.
  cena-delavnice-album-exploding-box  
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilo :)
 
 • Si za to, da se kmalu malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici-exploding-box-album  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes zagotovi svoje mesto :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :)
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj