Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #9

delavnica-v-zivo-naslov-shaker-voscilnice
 • Pa je pred nami še zadnja delavnica v živo za to sezono :) In to že deveta po vrsti :) Kako lepa pravljična številka... Ravno pravšnja za zadnjo delavnico, kajne? Veliko sem razmišljala kaj lepega bi lahko izdelale. Nova kolekcija Galerie Papieru mi kar ni dala miru in zato sem se odločila, da nekaj naredim z njo :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-1  
 • Na pravljični delavnici v živo #9 bomo izdelale prav posebni albumček za fotografije. Malce se bomo poigrale s prav posebno vezavo, za katero ne potrebuješ nobene posebne naprave za vezanje. Ja točno tako :) Izdela jo lahko čisto vsak :)
  album-delavnica-detajl-platnica-podpis  
 • Naučile se bomo tudi, kako izdelati žepke na katere lahko prilepiš fotografije, poleg tega pa je v njih tudi dovolj prostora za še dodatne fotografije. Pokazala ti bom trik, kako narediš izvlečni zavihek, na katerega lahko tudi prilepiš veliko fotografij :)
  album-delavnica  
 • Platnico pa bo krasila prav posebna 3D tresočka :) Pokazala ti bom, kako lahko izdelaš tresočko, ki je osrednji element na platnici albumčka in katere dodatke in kako jih postaviti, da je je platnica ravno prav bogata. Poleg tega pa se bomo tudi naučile, kako izdelaš trdo hrbtišče, ki je povezano s srednjo in zadnjo platnico. Zaupala ti bom tudi trik, ki prepreči, da bi se papir med prepogibanjem natrgal.
  album-perspektiva-podpis  
 • Predstavila vam bom kar nekaj malih skrivnosti, do katerih sem prišla sama v mojem 6 letnem papirčkanju oz ali pa sem se jih naučila, ko sem obiskovala različne delavnice in jih bom sedaj delila z vami :)
  album-delavnica-platnica-detajl-2-podpis    
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  datum-delavnic-turneja delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-2
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3-4 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovit albumček, ki ga lahko uporabite za poročni albumček, kot rojstnodnevni albumček in ker je papir res nežen, ga pa lahko uporabite tudi za albumček ob rojstvu. Pokazala vam bom, katere dodatke uporabiti v albumčku, da je čim bolj nevtralno in ga lahko uporabiš za različne priložnosti. Zaradi tega je tak albumček lahko potem zelo lepo darilo.
 
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko sestavljale albumček, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-tega.
 
 • Naučile se bomo tudi, katera lepila so najbolj primerna za izdelavo albumčkov. Kako nanesti lepilo, da se ti papir ob platnici ne dviga oz. da se ti ne naredijo mehurčki. Kako narazen morajo biti listi znotraj albumčka, da se albumček lepo zapira in odpira, tudi ko je že polo fotografij.
 
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRA VOLJA :)
 
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na prejšnji delavnici sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli škatlico, ki je bila videti točno taka kot moja :) Delavnica pa je lahko tudi čudovito darilo :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne?   delavnica-v-zivo-podnaslov-album-exploding-box-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega albumčka in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš enkraten albumček za shranjevanje spominov, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike in tudi otroke starejše od 10 let (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Redna cena delavnice je 55 eur. Ampak, ker si želim, da bi lahko svoje znanje delila s čim več ustvarjalkami je cena delavnice samo 35 eur.
  cena-delavnice-1  
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilo :)
 
 • Si za to, da se kmalu malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici-exploding-box-album  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes zagotovi svoje mesto :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :)
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj