Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #2

MINI PLATNO Z GOBICAMI

  dan-2-skupna-slika-podpis  
  • V današnji objavi dva na dan, ti pokažem dva mini platenca, ki sta nastala z mixed media oz. lepo slovensko mešano tehniko. Moram priznati, da sem se še pred kratkim kar malce mala izdelave platenc, in od našega junijskega mesečnega izziva, ko je nastalo prvo platno v tej tehniki (in prvo platno na sploh), sem jih naredila še kar nekaj in vsakič zelooooo uživala v izdelavi :) Še dobro, da sem postavila tako temo :)
 

Te zanima kako sta nastajala?

  • Oba platna sem naprej delno oblepila s papirjem iz stare knjige in s pomočjo lepila multi-medium matte. Ko se je vse skupaj posušilo sem začela nanašati akrilno barvo (Rangerjeve Dabber paint). Včasih sem počakala, da se je barva malo posušila, predno sem nanesla novo barvo čez, včasih pa sem novo barvo nanesla na kar še mokro površino.
  dan-2-platno-mixed-media-sreca-pokoncno-podpis  
  • Med tem časom, ko se je barva sušila, sem na akvarelni papir odtisnila štampiljko gobice z Archival črno blazinico in jih pobarvala z distress markerji. Nato sem vse skupaj zaščitila s posebnim voskom Micro Glaze, da se mi barve ne bodo spackale med nanašanjem lepila. Ko je bilo platno suho, sem nanj prilepila izrezane gobice. Za lepljenje sem prav tako uporabila lepilo Multi medium matte.
  dan-2-platno-mixed-media-sreca-podpis  
  • Na bel papir sem odtisnila napis v slovenskem jeziku, ga izrezala s pomočjo šablonic in ob robovih narisala črte in pikice, da sem sam napis še malo bolj povdarila. Tudi napis sem na platno prilepila z lepilom Multi medium. Dodala sem še malo embosirne paste, ki sem jo nanesla skozi plastično stencil šablonico in platno je bilo gotovo :) Potem sem ga samo še pustila nekaj časa, da se je povsem posušil :)
  dan-2-platno-mixed-media-prijateljstvo-pokoncno-podpis  
  • Če te zanima kako se nanaša embosirno pasto skozi stencil šablonico pa si lahko ogledaš na spodnji povezavi.
    dan-2-platno-mixed-media-prijateljstvo-podpis  
  • Iz moje strani je za danes to vse. Imej en čudovit petek še naprej in se vidimo ups. beremo jutri, do takrat pa.... Pozdravček,
podpis
  • Te zanimajo tudi ostale dobrotice, ki sem ti jih pripravila ob praznovanju našega drugega rojstnega dne? Preveri jih s klikom na spodnjo sličico.
  banner-dobrotice-rojstni-dan  
  • Če želiš izdelati taka platenca potrebuješ spodnje izdelke. S klikom na posamezno sličico, pa si lahko te izdelke tudi pobližje ogledaš.
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj