Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #3

VOŠČILNICA IN VABILO Z METULJČKOM

  skupna-dva-na-dan-3-okvir  
  • Za današnjo objavo dva na dan sem se odločila porabiti material, ki mi je ostal od tokratnega VOT-a in tako sta nastala voščilnica, ki jo zaradi napisa lahko uporabiš tako za rojstni dan, kot tudi ob kakšne pomembnem dogodku kot npr. diploma, matura, napredovanje,... In pa vabilo. Lahko ga uporabiš kot vabilo na rojstni dan, kakšen dogodek ali pa celo na poroko, če se odločiš za malo drugačna vabila :)
 
  • Sam princip izdelave vabila in voščilnice je enak kot pri voščilnici iz tokratnega VOT-a, zato je po moje najboljše, da ti priložim kar torkov filmček, ki ga dobiš spodaj. Pa te kar vabim, da si ga ogledava :)
   
  • Pri voščilnici, sem se odločila za malo manj vsakdanjo postavitev, ko je voščilnica v ležečem položaju, sam pregib pa je ob krajši stranici. Bannerčke sem prilepila na enak način kot je prikazano v videu, tudi metuljčka sem  uporabila enakega.
  dan-3-voscilnica-z-metuljckom-blizje-podpis  
  • In ker sem želela, da napis ne bo preveč "sekal" ven, sem se odločila za nežno srebrno delicata blazinico, ki je najboljša srebrna blazinica na tržišču (pa sem jih sprobala že precej :)) Ker sem mi je zdel zgornji desni kot precej pust, sem zato dodala še malo pikic, ki sem jih naredila s pomočjo čopiča, vode in bele barve liquid pearls, ter zaobljila kot. Kot piko na i pa sem z nežno rumeno blazinico odtisnila še zvezdice.
  dan-3-voscilnica-z-metuljckom-pokoncna-podpis  
  • Pri vabilu sem se odločila za pokočno voščilnici s pregibom na vrhu (tak tip voščilnic je meni tudi najljubši). Bannerčke sem prilepila iz vrha navzdol, dodala metuljčka, ki prav tako paše na spodnjega polnega metuljčka iz paus papirja.
  vabilo-z-metuljckom-blizje-podpis  
  • S strani sem še odtisnila dve črtkani črti z nežno sivo blazinico in pod bannerje prilepila napis vabilo, ki je izrezan s pomočjo kovinske šablonice. Sam napis sem še pobarvala z zlatim wink of Stella markerjem in ker se mi ni ljubilo ukvarjati z lepljenjem pikice na i, sem jo z istim markerjem kar narisala :)
  vabilo-z-metuljckom-pokoncna-podpis  
  • Tako to sta izdelka za danes, do jutri te pa prav lepo pozdravljam in ti želim čudovit preostanek vikenda. Pozdravček,
podpis  
  • Te zanimajo še ostale dobrotice, ki sem ti jih pripravila v okviru praznovanja našega drugega rojstnega dne?
  banner-dobrotice-rojstni-dan  
  • Pripravila sem ti tudi seznam izdelkov, ki sem jih uporabila pri izdelavi vabila in voščilnice. S klikom na sličico te poveže na stran izdelka, kjer najdeš dodatne informacije.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj