Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #4

KOMPLET UHANČKOV IN OGRLICE

  • Sicer nisem ravno neka nakitkarica in to načeloma raje prepustim tistim, ki to res obvladajo, ampak nakita s pomočjo steklenih kapljic se pa zelo rada lotim :) Ne samo da je precej enostavno, ko najdeš pravi motiv, tudi zelo hitro je narejen :) V bistvu še največ časa porabim za izbiro motiva in njegovo oblikovanje na računalniku :)
  dan-4-komplet-uhackov-in-ogrlice-podpis  
  • Tokrat sem ti pripravila komplet dveh uhančkov in obeska na srebrni ketnici. Tako obesek kot uhančke, sem naredila na enak način, Najprej sem izbrala motiv z rožicami, ga na računalniku primerno oblikovala, tako da lepo paše na uhančke in obesek.
 
  • Nato sem na stekleno kapljico nanesla malo lepila glossy accent in jo prilepila na natisnjeno sličico (za tiskanje sem uporabila Ink jet tiskalnik). Ko se je lepilo posušilo, sem ob stekleni kapljici papir obrezala s škarjami in na zadnjo stran nanesla tanko plast lepila glossy accent. Tako sem zavarovala površino, da mi čez papir slučajno ne bi pronicalo lepilo za nakit ali lepilo E6000 s katerim prilepim potem stekleno kapljico na osnovo.
 
  • Ja tako enostavno je vse skupaj :) Upam, da tudi ti poskusiš izdelati podoben kompletek :)
  • Do jutri te prav lepo pozdravljam. Pozdravček,
podpis  
  • Te zanima katere še dobrotice sem ti pripravila v okviru našega rojstnega dne? Preveri s klikom na spodnjo sličico :)
banner-dobrotice-rojstni-dan  
  • Seveda, pa sem ti pripravila tudi seznam uporabljenih pripomočkov. S klikom na sličico si jih lahko tudi pobližje ogledaš in preveriš njihove lastnosti.
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj