Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Fičko in pisani konfeti
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in tokrat ti pokažem, da lahko štampiljke, ki so namenjene večplastnem odtiskovanju uporabiš tudi za barvanje s flomastri!

Poglej:Če si dobro ogledaš nov Mavelu set Fičko in pa Fičko dodatki, boš kaj hitro opazila, da se v setu poleg plasti s katerimi pobarvaš odtise pojavijo tudi obrisi. Sama sem na tokratni voščilnici uporabila obris Fička, ki pa sem ga namesto tega, da bi ga zapolnila z barvami, pobarvala kar z alkoholnimi flomastri.

Seveda sem zato odtis naredila na primeren papir in s primerno blazinico. Ker imam čestitko namen podariti sestrični sem za barvanje uporabila roza odtenek, kateremu sem dodala nekaj črnih in sivih dodatkov.Ko je bilo barvanje končano, sem s pomočjo belega kemičnega svinčnika dodala še nekaj belih lis, ki lepo poudarijo določena mesta. Alkoholne flomastre lahko pri barvanju zamenjaš tudi z akvarelnimi, seveda pa moraš ob tem poskrbeti tudi, da uporabljaš primeren papir in blazinico.

Nato sem se lotila ozadja, katerega sem izdelala s pomočjo treh barvnih blazinic in pa sredinskega dela za barvanje konzerv iz seta Fičko dodatki. Uporabila sem sivo, roza in pa svetlo modro blazinico. S tem sem dosegla učinek letečih konfetov, ki voščilnici doda bolj veselo vzdušje.Vse skupaj sem postavila na kvadratno osnovo za voščilnice s pomočjo obojestranskega lepila.

Manjkal je samo še napis, in tokrat sem se odločila za ‘Peljem se mimo, da ti zaželim iskrene čestitke’. Uporabila sem siv papir na katerega sem odtisnila s črno blazinico. Te barve lahko najdemo tudi na odtisu avta, tako da se vse skupaj lepo poveže.

Tako je bila voščilnica končana. Namen jo imam podariti sestrični, ko opravi izpit za avto. Prikupno, kajne?

Hvala, da me spremljaš in upam, da sem ti pokazala, da je uporaba teh štampiljk res vsestranska.

Kaja

« Nazaj