Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Hipo na paus papirju

Paus papir je eden najbolj uporabnih papirjev, ko pride do voščilnic. A je tako tečen za lepljenje, saj se lepilo vidi, pa če je še ne vem kaj... No se moram popraviti! Skoraj vedno!

Danes ti bom pokazala, kako to preprečiti, oz. kako paus papir prilepiti, da se lepilo ne vidi čisto nič. Verjetno boš presenečena, ko ti bom povedala, da ni fora v lepilu, ampak v tehniki lepljenja.

Uporabiš lahko katerokoli lepilo, meni najljubše za lepljenje paus papirja pa še vedno ostaja Scor tape, ki je v bistvu močan obojestranski lepilni trak. Če ga boš uporabljala normalno, potem boš hitro ugotovila, da se še kako vidi čez paus papir.


Če pa ga skriješ za elemente na voščilnici, potem pa se lepila sploh ne vidi. Kot sem to storila na zgornji voščilnici, kjer sem najprej na paus papir prilepila krog s hipotom in bel trak z napisom, potem pa sem na zadnjo stran na isto mesto, kot prej, še enkrat nanesla lepilo in vse skupaj prilepila na violičen papir s pikicami.

Ja tako zeloooooo preprosto je to. Napis hvala, pa sem potem samo še prilepila s tekočim lepilom multi-medium v mat verziji, ki je izredno močno lepilo in ima še eno fantastično lastnost. Posuši se namreč mat in se ga zato nič ne vidi, tudi če kje uide izven izrezka :)

Ekola... Iz moje strani je za danes to vse. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj