Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ker sreče ni nikoli preveč


Sedaj si gotovo že ugotovila, da se novim pikicam ne morem upreti. In pri izdelovanju voščilnice iz prejšnje objave, si nisem mogla kaj, da ne bi izdelala še ene čisto podobne. Sprva sem imela v mislih, da bom samo zamenjala okvirček iz črnih pikic z belimi pikicami...

In potem me je moja domišljija malce popeljala naprej in nastala je čisto drugačna voščilnica, kot je bilo sprva mišljeno. Voščilnici sem želela dodati globino, da bo ta čudoviti napis prišel kar se da lepo do izraza, in tako sem na mizi pobrala črna ostanek in ga postavila v sredino okvirčka.


O waw! Črna tabla... In kaj če nanjo odtisnem štampiljko o sreči v platinasto srebrni barvi? Super ideja... Ostale dodatke bom pa kar skopirala iz prejšnje objave in tadam voščilnica je gotova.

No ne tako hitro :) Prvi izziv... Zmanjkalo mi je že pripravljenih listkov vrtnice in ni bil ravno moj dan za odtiskovanje. (Jp tudi jaz imam dneve, ko raje izrezujem, odtiskujem, barvam ali pa samo senčim). Dobro, to bom že rešila z izrezki iz zaloge.

No pa tudi nočem, da je v spodnjem delu enako kot na zgornjem... Hmmmm.... Kaj pa če uporabim samo eno vrtnico, namesto treh? Odlična ideja! Pa malce več zelenja in je.

Ha in potem pride drugi izziv. Še dobro, da nisem že vsega prilepila na pravokotnik s šivi. Ker je bel papir s črnimi pikicami res izrazito bel, ne paše ravno lepo h neenah papirju, katerega uporabljam ponavadi. Neenah papir namreč povleče malo na rumenkasto a ima zaradi tega svojo globino. Kaj zdaj? Jah nič... Saj ravno zato pa sem naredila kolekcijo papirjev Just simply black & white, ki ima tudi pravi odtenek belega papirja za h pikicam.

Hmmmm.... Samo kljub vsem dodatkom in dvignjenemu okvirčku (kako sem to naredila, si lahko prebereš v >>tej<< objavi) ter embosiranemu napisu je vse skupaj precej plosko. Rabim globino tudi na zunanjem delu voščilnice. Nežni odtiski niso prišli v poštev, pa tudi embosirati s prozornim prahom se mi ni ravno dalo.

Ostane samo še embosirna srajčka. Toda kakšna? Nočem pikic, ker so že na okvirčku in hočem, da so ti povdarjeni... Torej? In potem sem se spomnila na fantastično 3D srajčko s cik-cak pletenim vzorcem. Res odlična zadeva in paše čisto povsod :)


Moja Liza bi rekla: "O kako je srčkana!"

In tokrat se moram popolnoma strinjati z njo. Tale voščilnica mi je res noro všeč, še posebej, ker sem lahko ponucala kar nekaj ostankov izrezkov, ki so dejansko iz zimskih CC šablonic. Ja čisto za res... Mi ne verjameš? Spodaj sem ti pripravila seznam uporabljenih izdelkov in tam boš našla tudi te šablonice, da se boš lahko na lastne oči prepričala :)

Tole voščilnico sem sicer imela namen poslati naprej... A kaj ko sem si premislila... Včasih moramo kakšno stvar zadržati tudi zase in sami sebe razvajati, saj bomo le tako lahko naprej razvajale druge okoli sebe <3

Želim vam čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj