Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ko beseda hvala pove vse

naslov-na-blogu-zahvalni-dan-1
  • Hej hej... Danes v ZDA praznujejo zahvalni dan, ki je za mene osebno en izmed najlepših praznikov kar jih obstaja... In res mi je škoda, da ga pri nas ne praznujemo. Ampak kljub temu sem se odločila, da ga bom sama vseeno praznovala. In zato sem sklenila, da tudi tebi napišem pismo z zahvalo :) Tokratna objava je malce drugačna, je pa kjlub temu napisana čisto iz srca in z neskončno hvaležnostjo.
 
  • Pred dobrimi petimi leti in pol sem imela priložnost spoznati svet papirčkanja, v katerega sem se v trenutku zaljubila. Izredno hvaležna sem za to priložnost, saj je moj hobi hitro po tem postal moja služba v kateri izredno uživam. In sem zelo hvaležna za to, saj ima redko kdo tako možnost kot jo imam jaz. Hvaležna sem tebi, da spremljaš moj blog in nakupuješ v naši spletni trgovini, saj brez tebe tudi jaz in naša trgovina Mavelu ne bi bila taka kot je in tudi jaz ne bi mogla imeti službe in hobija v enem. Hvaležna sem za vsa vprašanja in kritike, ki jih dobim, saj se z njimi lahko še izboljšam in lahko še lažje pomagam in svetujem. In seveda neskončno sem tudi hvaležna za vsa pozitivna sporočila in komentarje, ki jih dobivam, saj zaradi njih vem, da sem na pravi poti. Da ne govorim kako sem hvaležna zanje tudi zato, ker mi polepšajo celoten dan, ne samo tisti trenutek, ko jih preberem. In včasih, ko sem čisto na dnu in brez energije, se spomnim na ta čudovita pisma in komentarje, ki mi dajo novo moč, da grem lahko naprej.
 
  • Hvaležna sem, da imam Tomija, saj sem tako lahko čisto brez skrbi, da bo paketek šel naprej točno tak kot mora biti in seveda, da bo odposlan pravočasno in te bomo tako lahko že naslednji dan razveselili z našim paketkom. Hvaležna sem za svoji dve mali punčki, ki mi dajeta navdih in energijo. In včasih mi kdo reče: "Marina, sploh ne vem kako ti vse to uspe ob dveh otrocih?" Preprosto. Ker vse delam z ljubeznijo in tudi za moji dve punčki, ki sta mi navdih in sreča mojega vsakdana. Res sem hvaležna, da ju imam, pa čeprav so zato noči veliko krajše, kot bi bile drugače.
 
  • Hvaležna sem, da imam čudovito sestro, ki mi zadje čase zelo veliko pomaga v spletni trgovini in sem in tja tudi popazi punčki, da lahko postorim stvari, ki bi jih drugače malce težje. Hvaležna sem za svojega brata, ki zna v pravem trenutku reči pravo besedo in mi vliti moči. Hvaležna sem za mamico in očita in za njuno brezpogojno ljubezen in pomoč, ki ju prejmem vsakič, ko ju potrebujem. Hvaležna sem za vse ljudi okoli sebe, saj zaradi njih rastem in se razvijam.
 
  • Hvaležna sem za čisto vsak dih, za vsako bolečino in srečo, saj to pomeni, da živim. Hvaležna sem za vse kar se mi v življenju dogaja, saj se vse dogaja z razlogom in me vodi do moje končne sreče. Neskončno sem hvaležna da sem tu med vami in da lahko svojo srečo in znanje delim naprej.
 
  • Verjetno si opazila, da sem res velikokrat napisala besedo HVALEŽNA. In to čisto namensko, ker si v današnjem tempu življenja še premalokrat vzamemo čas zase in čas, da se zahvalimo za stvari, ki so nam pomembne. S tem pismom se ti ne želim samo zahvaliti, ampak te tudi spodbuditi, da si tudi ti vzameš delček časa zase in razmisliš o tistih drobnih stvareh, ki nam polepšajo dan in za katere moramo biti hvaležni. Ker bolj ko bomo hvaležni za tiste drobne trenutke sreče in jih znali prepoznati, več jih bomo imeli in bolj bomo srečni in bolj srečen bo naš celoten planet Zemlja :) In čisto na koncu lahko rečem samo še:
  napis  
  • Želim ti en res ampak res čudovit in hvaležnosti poln današnji dan in tudi vse, ki so še pred nami.
  • Z ljubeznijo,
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj