Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kreativnosti ne moreš porabiti
Eden mojih najljubših verzov in še kako resničen, še posebno pri nas ustvarjalkah :) Podobno reče tudi slovenski pregovor: Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.

Današnja voščilnica je tako enostavna za izdelavo, čeprav na prvi pogled mogoče ne izgleda. Štampiljke vrtnic so oblikovane tako, da se nam ni potrebno nič hecati in razmišljati kam postaviti senčke, samo odtisnemo in tadam... Senca je vedno na pravem mestu :)


In tudi barvanje oz. senčenje bannerja je tako zelo enostavno. Vse kar je potrebno narediti je, da se štampiljko odtisne na maskirni papir in potem ven izreže samo oba bannerja.

Na neenah papir potem še enkrat odtisnemo štampiljko in čez zalepimo maskirni papir tako, da se bannerja vidita ven skozi odprtino. In potem samo posenčiš z barvno blazinico in aplikatorjem, ali pa uporabiš res fantastične čopiče za senčenje.

In tadam... Oba bannerja sta pobarvana kot bi mignil. Seveda se nisem mogla upreti novim papirjem s črnimi pikicami in pa malce biserčkom za še malce dodatne elegance :)


Moja današnja objava je malce krajša... To pa zato, ker zdajle hitim naprej ustvarjati s CC šablonicami (in to zimskimi :)) Želim vam čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj