Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Krstna voščilnica #3

naslov-na-blogu-angelcek-mint  
  • Danes je svetovni dan izdelovanja voščilnic in se mi zdi da je to ravno pravi čas, da vam na blogu kaj novega pokažem. Se strinjaš z menoj?
 
   • Tokrat sem izdelala simpatično voščilnico ob svetem krstu, za malega Nika. Moram priznati, da ko sem izvedela, da mora biti voščilnica v mint barvi, mi je ob enem zaigralo srce, saj mi je ta barva precej pri srcu zadnje čase. Po drugi strani me je pa kar malce zaskrbelo... Zakaj točno? Ker nisem bila sigurna, da bom krstno voščilnico lahko naredila lepo v samo dveh barvah (mint in beli).
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-5-podpis  
   • Ko pa sem videla rezultat oz. ko je bila voščilnica končana, sem bila nad njo zeloooo navdušena in mi je bilo na koncu kar malce hudo, da sem jo morala še isti dan oddati :) A na srečo sem imela vseeno dovolj časa, da sem lahko naredila pravi "fotošuting" :)
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-2-podpis  
   • Te zanima recept, kako sem jo izdelala? Gotovo :) Zato sem ti ga pripravila spodaj, kjer te korak za korakom vodim, kako si tole voščilnico lahko izdelaš doma čisto sama :)
 
   • 1. Iz belega 250g papirja sem naprej izrezala valovit pravokotnik s šivi. Nato pa sem v zgornjem delu izrezala še kvadrat, ki je na negativu (se pravi na valovitem pravokotniku) pustil lepe šive okoli izrezanega kvadratnega okenčka.
voscilnica-angel-mint-nasvet  
   • 2. Pozitiv (kvadrat s šivi) sem nato s pomočjo embosirne srajčke s srčki embosirala, da sem dobila lep 3D efekt. In ker je tale srajčka malce posebna, srčki pridejo lepo enakomerno zaobljeni :)
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-1-podpis     aplikator-in-blazinica-podpis  
 • 4. V ker sem spodnji del pravokotnika z okencem morala še malce poživiti, sem najprej izrezala banerček in ga posenčila z isto mint blazinico kot osnovo za voščilnico, da se barvi med seboj ujemata. Iz belega papirja sem izrezala črke in jih prilepila na banner. Besedico NA pa sem preprosto odtisnila s štampiljko.
  voscilnica-angel-mint-trik  
 • 5. Ko sem baner prilepila na pravokotnik z okenčkom (uporabila sem kar tekoče lepilo), sem videla, da so srčki malce preveč pusti oz. da je cela voščilnicela malce preveč monotona. Zato sem jo poživila z enim zelo enostavnim trikom. In sicer: Srčke sem "pobarvala" s prozornim Wink of Stella markerjem in tako dobila lep bleščeč (shimrast) efekt na njih.
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-podpis  
 • 6. Iz belega 250g papirja sem s CC šablonico izrezala angelčka, in ga z distress blazinicami pobarvala oz bolje rečeno senčila. Potem sem posamezne izrezke sestavila skupaj, na rokav še narisala bele pikice in vse skupaj s 3D penco prilepila na kvadrat s srčki :)
 
 • In tadam... voščilnica je končana :)
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-4-podpis  
 • Precej enostavna za izdelavo kajne? Čeprav na prvi pogled izgleda mogoče malce komplicirano. In kaj mi je pri njej še najbolj všeč? Izdelaš jo lahko v katerikoli barvi v kombinaciji z belo in vsakič bo prišla ven čudovita :) Se strinjaš z mano? Katero ta trenutek izbrala ti? Jaz razmišljam o kakšni roziki :)
 
 • No saj če sem iskrena, bi bilo že čudno, če bi si izbrala kakšno drugo barvo kajne? Hehe :) Upam, da ti je bila moja današnja voščilnica všeč in da ti je bila inspiracija, da si jo izdelaš tudi sama :)
  krstna-voscilnica-z-angelckom-mint-3-podpis  
 • Počasi mi je zmanjkalo besed, tako da se bom počasi poslovila :) A predno to naredim ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam en veliiiiiik objem in koš poljubčkov!
  podpis seznam-izdelkov-1 [product id="6908"][product id="27"][product id="21"][product id="1815"][product id="8127"][product id="6298"][product id="7006"][product id="2291"][product id="6055"][product id="3981"][product id="7836"][product id="8592"][product id="8400"][product id="3350"][product id="8464"][product id="6146"][product id="8082"][product id="7860"][product id="3756"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj