Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezen polna življenja

roza-stampiljka-zivljenje-polno-ljubezni  

Verz, ki se mu nisem mogla upreti, da ga ne bi uporabila še enkrat, saj je res tako resničen in bi po njemu mogli živeti vsi. Mogoče pa je to recept, da srečno življenje. Sigurno pa je to recept, za srečno partnerstvo.

Pri prejšnji voščilnici sem se malce poigrala z rose gold kombinacijo, tokrat pa sem se odločila za nežno zlato.

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni-lezece  

Samo voščilnico sem oblikovala tako, da se jo lahko da tudi v okvir za sliko, da lahko vsak dan znova in znova gledamo ta čudoviti napis. Saj veš, večkrat ko eno stvar vidiš, slišiš ali prebereš, bolj se te prime. In tukaj ni nič drugače.

 

Če dobro pogledaš, sem se tukaj kar precej poigrala z zlatim embosiranjem, saj je embosirana tudi sama osnova za voščilnico, ki poskrbi, da naš uček lepo usmeri prosti središču voščilnice, kjer nas čaka napis, ki pa je prav tako embosiran z istim zlatim embosing prahcem.

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni  

Verjetno si se vprašala, kako sem embosirala osnovo za voščilnico, ne da bi se mi ta uvila. No malce sem goljufala in nisem dejansko embosirala osnove, ampak sem si odrezala list papirja, ki je enako velik kot osnova in embosirala tega. In ker sem ga potem prilepila z močnim obojestranskim lepilnim trakov scor tape, se je papir kaj hitro zravnal.

 

Če dobro pogledaš, sem na bel papir, na katerega sem embosirala napis, prilepila še e bel okvirček (ki sem ga naredila s kombinacijo dveh šablonic). Zakaj bela na belo? In zakaj sploh še en okvirček?

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni-napis  

Preprosto. Ker, sem tako dobila dodatno globino na voščilnici, ki pa zaradi beline ni preveč moteča in zato ravno ta okvirček oko nežno zapelje proti notranjosti voščilnice in k napisu, ki je tokrat v ospredju.

 

Na zalogi imam še nekaj rožic in listkov, in sem jih dodala v dva nasprotna si kota. S tem sem dosegla, da je voščilnica malce bolj polna in bolj prijetna na pogled. Zeleni listki, pa kot vedno dodajo svežino sami voščilnici...

 

Ko pišem to objavo in bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi, da jo bom obdržala kar sama in jo dala v okvir in na nočno omarico :) Mislim, da bo zelo lepo izpadla. Se strinjaš?

 

Takolele... Za danes se poslavljam in se vidimo zopet jutri, na istem mestu :) Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

  podpis   

Sonja

Pri tej voščilnici mi je res zelo všeč, da jo lahko potem prejemniki dajo v okvir in imajo čudovito sliko.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj