Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezen se začne v trenutku in raste skozi čas

roza-stampiljka-dokaz-ljubezni-1  


Ljubezen na prvi pogled... Je to mit ali resnica... Mislim, da bo kar resnica... Saj se v človeka zaljubimo v trenutku in če znamo to zaljubljeno negovati in če je obojestranska, počasi raste v ljubezen in če nam je usojeno, potem traja večno.

 

Res sem romantična duša in verjamem v večno ljubezen in kot sem že zapisala pred nekaj dnevi... Nekaj najlepšega mi je, ko vidim dva starčka, ki se držita za roke, sta razumevajoča drug do drugega in že takoj vidiš, da ju skupaj drži ljubezen.

 

In vsakemu paru ob poroki želim, da njuna ljubezen traja večno, da jo znata spoštovati in graditi. Zato sem v poročno kolekcijo štampiljk 7 dots vključila tudi tole štampiljko.

  Porocna-voscilnica-ljubezen-v-trenutku-napis  

Očitno sem se čisto zaljubila v embosirane napise, še posebno v te zlate barve... Ker se mu tudi pri tej voščilnici nisem mogla upreti... Za tokratno voščilnico sem dobila idejo na Pinterestu in jo spremenila v poročno.

 

Jaz za odtiskovanje štampiljk ponavadi uporabljam MISTI. In ko že imam vse pripravljeno, ponavadi naredim več odtiskov, ne samo enega in jih potem shranim za naslednjič. Tudi tokrat ni bilo nič drugače... Naredila sem kar nekaj istih odtiskov, sem pa vmes spreminjala barve... Tokrat sem se odločila za roza, viola in mint modro barvo. Seveda z zlato kombinacijo :)

  Porocna-voscilnica-ljubezen-v-trenutku-polozna  

Zato sem namesto rumene barve tokrat uporabila zlato Delicata blazinico in pri vrtnicah sem želela malce sijaja in sem zadnjo štampiljko odtisnila z novo roza Delicata blazinico. Meni je tale kombinacija zelo všeč in si nisem mislila, da bo tale roza blazinica tako čudovita in da jo bom tolikokrat uporabila.

 

Tudi zgornji del sem naredila enak kot na včerajšnji voščilnici... So mi tile srčki na sivi podlagi zelo pri srcu in mislim, da zelo pridejo na tej voščilnici in jo naredijo še bolj poročno.

 

Rob sem embosirala po delčkih, ker mi je tako lažje in še manj možnosti je, da me grelna pištola opeče po prstih (jp, znam biti kar nerodna :))

  Porocna-voscilnica-ljubezen-v-trenutku  

Na voščilnici iz Pinteresta je bil spodnji del bele barve, meni pa se je vse skupaj zdelo malce pusto na moji voščilnici, zato sem prilepila še dve viola rožici (da ne bo sama voščilnica preveč rozasta).

 

Zadaj sem dodala še roza papir s pikicami in voščilnica je gotova. Precej hitro, ker sem imela že prej pripravljene rožice. Zato se splača naredi več enakih odtiskov, ko imamo že vse pripravljeno na MISTI-ju :)

 

Takolele... To je moja voščilnica za danes... Jutri te razveselim z novo, na kateri bom prav tako uporabila nove poročne 7 dots štampiljke. Zato se ne pozabi oglasiti na obisku tudi jutri :) Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

  podpis   

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj