Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #1

naslov-na-blogu-srcki-s-kljuci
  • Ko sem izdelovala tale set štampiljk nisem niti pomislila, da bi ga lahko uporabila na takle način. V bistvu bi lahko rekla, da sem šla tule malce »out of the box«. No kar se tiče mojega načina ustvarjanja.
 
  • Če dobro pogledaš so vsi srčki ob robu malce bolj močne barve, notranja pa je malce manj izrazita. Ne ni napaka :) To sem naredila čisto namenoma in ti zdajle razložim kako. Najprej sem celotni srček namazala s svetlo rdečo memento luxe blazinico. Potem pa sem s to štampiljko čisto narahlo zaokrožila na temnejši memento luxe rdeči blazinici, da sem dobila takle čudovit prehod iz svetle v temno. Čisto enostavno :) In nato sem štampiljko odtisnila. Predno sem štampiljko ponovno nazala s svetlo rdečo blazinico sem jo najprej očistila, saj sem želela blazinico ohraniti čisto. In ta postopek sem ponavljala toliko časa, da sem odtisnila vse srčke.
  voscilnica-s-srcki-lezece-podpis  
  • Še predno pa sem se lotila odtiskovanja srčkov, pa sem v središče voščilnice najprej odtisnila napis s črno Archival ink blazinico. Ta odtis mi je potem služil kot vodič kje in kako moram odtisniti srček. Prazne prostore med srčki pa sem potem samo še zapolnila s ključi, ki sem jih odtisnila v svetlo rjavi (natur) barvi s hibridno MFT blazinico.
 
  • Potem sem počakala, da se je tako narejeno ozadje dobro posušilo in nato z Versafine črno blazinico odtisnila tale čudovit motivacijski napis. Voščilnico sem samo še prilepila na osnovo in tadam… Voščilnica je končana :) "Izi bizi"
  voscilnica-s-srcki-podpis  
  • Čisto komot bi lahko uporabila kakšne bolj nežne barve, ali pa mogoče samo eno barvo namesto dveh. Možnosti je neskončno izdelava pa je vsakič enaka in izjemno preprosta.
 
  • Želim ti fantastičen dan še naprej ti pošiljam en topel ustvarjalni objem. Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj