Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #4

naslov-na-blogu-barvni-ljubezenska-voscilnica-s-srcki
  • Tokrat sem se odločila, da ti pokažem prav posebno in meni zelo ljubo voščilnico, ki jo imam narejeno že kar nekaj časa, a je kar nekako čakala na objavo. Razlog izdelave take voščilnice je, da sem želela preiskusiti nove embosirne srajčke, ki ti zelo lepo postopoma dvignejo motiv… Težko opišem to z besedami, tako ti bom že čez nekaj trenutkov raje pokazala sliko… Saj veš, slika pove več kot 1000 besed.
 
  • Najraje delam dve vrsti voščilnic. To so otroške in pa »ljubezenske« voščilnice, če bi jih lahko tako poimenovala. V kompletu prideta dve embosirni srajčki, ena s pikami in ena s srčki. Seveda sem se najprej odločila za srčke :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-podpis  
  • Najprej sem mislila, da bom uporabila embosirno srajčko čez celotno ozadje voščilnice. Pa sem si premislila. Izrezala sem si najprej kvadrat s šivi in ga nato embosirala, pri tem pa sem pazila, da je vzorček na vseh 4 straneh približno enakomeren :)
 
  • Potem pa sem vzela potiskan papir, ki sem ga odrezala malo manjše kot je velikost osnove za voščilnico in ga z robno rezalno šablonico prepolovila na pol. Ta šablonica mi je super, ker naredi pikice na obeh straneh reza. Ker sem želela imeti malce razmaka, med obema deloma, sem ju položila na osnovo za voščilnico v razmaku, katerega sem si zamisila, označila na spodnjem delu kje ga je potrebno odrezati, da bo dovolj dolg in ga z rezalnikom odrezala.
 
  • Štampiljka z napisom je v bistvu ravna, ki pa sem jo na akrilni ploščici »ukrivila«, da sem dobila obliko razmaka, med obema deloma potiskanega papirja. Štampiljko sem namazala s črno Versafine blazinico in napis odtisnila.
  voscilnica-za-lepsi-dan-detajl-podpis  
  • Potem pa sem v zgornji del prilepila kvadratek z embosiranim ozadjem s srčki. Potem pa priznam, da sem kar nekaj časa razmišljala, kaj še naj dodam na embosirano ozadje, da bodo srčki prišli lepo do izraza, ker so res čudoviti.
 
  • In tako sem se odločila, da porabim nekaj ostankov potiskanega papirja in iz njega izrežem dva srčka. Večjega in manjšega. Ob srčka se prilepila s 3D blaznicami. Večjega z eno plastjo, manjšega pa z dvema, da pride lepo nad drugega. Samo eno plast 3D blazinic sem nalepila na tisti del srčka, kateri se prilepi na večji srček.
  voscilnica-za-lepsi-dan-lezece-podpis  
  • Ker mi je bilo vse skupaj malce pusto, sem na večjega srčka prilepila še mašnjico iz papirja z bleščicami. Obožujem ta papir, še posebno zato, ker se bleščice lepo držijo papirja :) Sama mašnjica pa je izrezana iz CC šablonice, ki je del šablonice z dvema prstančkoma. Obožujem CC šablonice, ker jih lahko uporabiš na toliko različnih načinov  :)
 
  • Tale voščilnica je meni zelo pri srcu… In poleg vsega, sem lahko na njej porabila še nekaj svojih ostankov potiskanega papirja :)
 
  • Hvala za tvoj obisk in ogled. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej. Pozdravček,
podpis-barvni uporabljeni-pripomocki-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj