Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ljubezenska voščilnica #5

naslov-na-blogu-barvni-ljubezenska-voscilnica-mb-kot-stencil
  • Doma imaš veliko šablonic, katere si uporabila samo nekajkrat… Jaz jih imam kar nekaj takih in vedno iščem načine, kako jih uporabiti še drugače. Tale šablonica od Memory boxa mi je zelo ljuba, saj jo lahko uporabiš na toliko različnih načinov. Danes ti pokažem samo enega med njimi :)
 
  • Takoj ko sem jo videla, sem vedela, da jo »moram« uporabiti kot stencil šablonico :) Najprej sem jo želela uporabiti skupaj z embosirno pasto, potem pa sem si premislila in jo uporabila skupaj z distress blazinicami in aplikatorjem s penco.
  voscilnica-za-lepsi-dan-stencil-podpis  
  • Da sem lahko senčila različne odprtinice z različno barvo, pa sem si malce pomagala z maskiranjem. Tokrat sem uporabila kar modri maskirni trak.
 
  • Potem pa sem vse skupaj obrezala z rezalno šablonico s temi poševnimi črticami, ki dodajo malce dimenzije sami voščilnici. Tako izdelane rožice so mi zelo pri srcu in jih nisem želela preveč prekrivati, zato sem se odločila za preprost napis.
  voscilnica-za-lepsi-dan-stencil-lezece-podpis  
  • Napis sem na akrilni ploščici uvila, da sem dobila lepo obliko bannerja, ki sem jo prej izrezala s pomočjo šablonice. In vse skupaj prilepila s pomočjo 3D pence na voščilnico.
 
  • Preprosta voščilnica s čudovitim sporočilom, ki jo lahko podarimo komurkoli, ne samo ljubljeni osebi :) Vedno sem mnenja, da ljubezni ni nikoli preveč :) Ti je všeč?
 
  • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej. Pozdravček,
  podpis-barvni uporabljeni-pripomocki-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj