Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Maja predstavlja #12

maja-predstavlja-naslov-tresocka-za-nika  
  • Danes sem z vami Maja (Hiška iz papirja) in za vas imam še eno voščilnico ob rojstvu - tresočko.
 
  • Svetlo moder karton sem potiskala s copatki, otroško stekleničko in varnostno zaponko iz kompleta Mali čudež, vmesne prostorčke pa zapolnila s srčkom iz poročnega kompleta In živela sta srečno ... Nekaj srebrnih srčkov sem odtisnila tudi v ozadju okenca, da ni preveč prazno, kadar tresočka stoji pokonci in vse polnilo pade na dno.
  voscilnica-tresocka-za-malega-fantka  
  • Odprtino za tresoči del voščilnice sem izrezala s tagcem, ki malce spominja na obliko stekleničke :) Na vrh sem dodala srebrno pentljico in krogec z imenom. Uporabila sem polnilo za tresočke "otroška ljubezen" v srebrni in svetlo modri barvi. Še posebej prikupni so mini srčki, ki se skrivajo med okroglimi sekvinčki.
  voscilnica-tresocka-za-malega-fantka-1  
  • Naj vam ob tej priložnosti omenim še super novost v trgovini Mavelu - to je čistilna gobica za čiščenje štampiljk Stamp shammy. Večina od vas za čiščenje štampiljk najbrž uporablja baby robčke, ki pa imajo eno slabo lastnost - na štampiljki pustijo drobne nitke in ko jo naslednjič odtisneš, se na papirju vidijo tudi odtisi teh nitk. Kako me je to vedno jezilo! Tako sem krpico Stamp shammy že pred časom naročila iz tujine in po dveh mesecih uporabe lahko potrdim, da je fantastična! Krpico samo zmočite pod tekočo vodo in že je pripravljena za uporabo, nobenih posebnih čistil ne boste več potrebovali. Določene vrste blazinic krpico zamažejo, kar naj vas ne moti, ker to niti najmanj ne vpliva na njeno čistilno sposobnost. Moja je trenutno videti takole:
  voscilnica-tresocka-za-malega-fantka-2  
  • Kratek filmček o super čistilni krpici, ki so ga pripravili na Lawn Fawn si lahko ogledate TUKAJ. Svoje mnenje o gobici pa je podala tudi Marina in ga lahko preverite TULE.
 
  • Lep dan želim, naj bo ustvarjalen! Maja.
pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj