Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Malo drugačna poročna voščilnica

naslov-na-blogu-porocna-voscilnica-desigual
  • Hojla... Po dolgem času se zopet oglašam z eno bolj ustvarjalno objavo :) Zadnje čase me namreč pesti ustvarjalna kriza... Ja tudi meni se to pripeti in kako jo premagati ti zaupam kdaj drugič :) Obljubim :) Danes pa imam zate pripravljeno voščilnico, za katero bi lahko rekla, da je prišla ob ravno pravem času... Iz dveh razlogov... Prvi je ta, da sem se po res dolgem premoru morala zopet spraviti za ustvarjalno mizico in drugi je ta, da sem morala stopiti iz svoje cone udobja...
 
  • Hmmm... zakaj? Sicer je še vedno enostavna voščilnica in celo narejena v eni ravnini, ampak je poročna in na njej sem morala uporabiti zelo veliko barv, saj je naročnica želela, da jo izdelam v Desigual stilu... Čeprav so mi njihovi izdelki zelo pri srcu in jih je tudi v moji omari kar precej, pa je bila izdelava take pisane voščilnice pravi izziv...
 
  • In kako sem se ga lotila? Našla sem si inspiracijo po kateri sem delala... Še posebno barve je bilo potrebno skombinirati prave skupaj, saj je res pisano in vse, ampak hej, vseeno je potrebno prave barve skombinirati na pravilni način, da pride kljub (navideznemu) kaosu še vedno lepo :)
  porocna-voscilnica-desigual-podpis  
  • Ideja za samo voščilnico je bila sprva malce drugačna, ampak ker se je mudilo (si lahko predstavljaš, da sem jo delala čisto zadnji trenutek), sem morala malce improvizirati, saj nisem imela časa, da bi se mi tekoča maska posušila in sem zato namesto nje uporabila maskirni papir, kar pa je za sabo potegnilo to, da sem namesto akvarelne tehnike uporabila tehniko senčenja... Ampak mislim, da mi je kljub temu lepo uspela :) Oz kaj praviš? Vesela bom tvojega komentarja, kakšna se ti zdi malce drugačna poročna voščilnica :)
 
  • In na koncu bi zaključila takole... Čeprav mi je bilo na prvi pogled skoraj nemogoče izdelati tako pisano poročno voščilnico, sem hvaležna, da sem dobila takšen izziv in se pomaknila iz svoje cone udobja in svoje znanje še nadgradila oz. se naučila nekaj novega :) In skoraj prepričana sem, da bom tole barvno kombinacijo še uporabila :)
 
  • Želim ti en čudovit dan še naprej in ti pošiljam en velik objem z nasmehom :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj