Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mavelu vse naj naj (Rotejino pismo)
Roteja me je presenetila s čudovitim pismom, ki ga je napisala v stilu blog objave ob praznovanju Mavelujevega rojstnega dne... Moram priznati, da so se mi ob branju orosile oči (večkrat), srce pa mi je zapolnila prijetna toplina hvaležnosti in veselja.

Celotno pismo (skupaj s čudovito voščilnico, ki že krasi mojo pisarno) si lahko prebereš spodaj. Toplo priporočam.


Spet je leto naokoli in spet je tu ta dan, ko Mavelu praznuje rojstni dan.

Zadnjič sem nekje prebrala leto dni starejša, leto dni boljša. In za Mavelu to zagotovo drži, da je iz leta v leto boljši. A se strinjate?

Z Mavelujem, sem se srečala, ko je le ta bil precej na začetku, pred približno 7 ali 8 leti, toliko časa kot tudi sama ustvarjam voščilnice. Večino mojih prvih pripomočkov sem dobila ravno tukaj. Že takrat je Marina imela v ponudbi štampiljke s čudovitimi slovenskimi napisi, ki sem jih seveda morala imeti. Spomnim, se kako se je moja zbirka ustvarjalnih pripomočkov počasi večala in kolikokrat sem bila pri njej, ko sem prišla po nove ustvarjalne dobrotice.

Od takrat se je spremenilo marsikaj. Mavelu je šel skozi več različnih obdobij, občasno malo dol po zalet in nato puf navzgor med zvezde. Danes lahko rečem, da Marina vsakič bolj preseneča z izdelki, ki jih zelo skrbno pripravi.

Ker se je v tem času med nama spletlo tudi prijateljstvo, vam lahko iz prve roke povem, da za tem stoji veliko trdega dela. Marina je namreč za razliko od mene :) perfekcionistka. Štampiljke in rezalne šablone pripravi z veliko mero pozornosti in zelo premišljeno, vedno nam namreč želi omogočiti kar se da najboljše možnosti za kombiniranje izdelkov med seboj.

Poleg skrbi za čudovite izdelke pa veliko pozornosti nameni tudi embalaži, saj se trudi, da bi bilo te čim manj ali pa okolju prijaznejša, poskuša podpreti lokalne obrtnike, veliko skrbi pa nameni tudi nam, kupcem. Ne le da nam pripravi čudovite izdelke, zelo se potrudi tudi, da so izdelki, ki jih prejmemo v čudovitih škatlah, ki jih lahko uporabimo naprej in da nas vedno od radovednosti razganja, kaj nam je še skrila v paket. No vsaj mene :)

Lahko vam povem tudi, da je Marina, kot mali otroček, vedno vznemirjena in malo živčna predno nam pokaže nove izdelke. A ko pokažete vaše navdušenje, ji napišete kakšen komentar in pohvale je to pozabljeno, takrat je vesela in hvaležna, da nam lahko omogoča neskončne možnosti ustvarjanja!

Hvaležna je za vsako besedo podpore, za vsak vaš všeček ali srček. Mavelu, je danes tu kje je zaradi močne volje Marine, podpore Denisa in konec koncev zaradi nas, navdušenk in navdušencev nad izdelki, ki zaživijo na naših izdelkih in pričarajo nasmehe in srečo!

Uh, danes sem malo dolga, naj za konec današnje objave rečem le še VSE NAJ NAJ MAVELU in še mnogo ustvarjalnih idej!Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj