Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesečni izziv - April

Hej hej hop :)

banner-e-knjiga-manjsi Kot sem ti že včeraj namignila v naših e-novičkah, imam zate precej novosti, ki ti jih bom predstavila v mesecu aprilu... Novost, ki ti jo bom predstavila danes so mesečni izzivi. Vsako prvo sredo v tekočem mesecu, ti bom pripravila nov izziv z navodili kako lahko na njem sodeluješ in se poteguješ za mikavno nagradico :) Za še lažje ustvarjanje, pa ti bom pripravila tudi video vodič za inspiracijo. Časa za sodelovanje boš potem imela do konca meseca.

 Kako lahko sodeluješ?

Čisto enostavno. Izdelaj izdelek, ki ustreza pogojem izziva, ga poslikaj in sliko objavi na svojem blogu, FB strani, spletnem albumu,... In nato povezavo do objave (ne do slike ali bloga) prilepi v spodnji gumbek inlinkz. In ne pozabi v svoji objavi omeniti, da sodeluješ v mesečnem izzivu na Mavelu.com (s povezavo na objavo mesečnega izziva na katerem sodeluješ).

Kaj pa če nimaš bloga, FB, spletnega albuma ali česa podobnega?

Brez skrbi. Vseeno lahko sodeluješ in sicer tako, da svojo fotografijo ali objaviš na naši FB strani, ali pa mi jo pošlješ na e-mail naslov [email protected] in ti jo bom potem jaz prijavila na izziv.

Kdaj in kako bo razglašen zmagovalec?

Ker so vsi izdelki čudoviti in ker se je vedno težko odločiti kdo naj dobi nagradico, in seveda ker jaz težim h temu, da sem čim bolj fer kolikor sem le lahko, bo zmagovalca izžrebal kar računalnik. Objavila pa ga bom prvi četrtek v naslednjem mesecu (se pravi za aprilski izziv bo zmagovalec znan prvi četrtek v maju). Poleg tega pa bom izbrala še enega zmagovalca, ki se bo priključil našemu ustvarjalnemu timu za naslednji mesec in s tem dobil dodatne ugodnosti. Se pravi če te bom izbrala za zmagovalca v ustvarjalnem timu iz aprilskega izziva, se nam boš pridružila v ustvarjalnem timu v mesecu juniju.

 

______________________________________________________________________________________

 

OK sedaj te pa sigurno že zanima kakšen bo letošnji prvi izziv? Ker se počasi bliža velika noč in ker sem sigurna, da imaš že polne roke dela s pripraviljanjem velikonočnih voščilnic, bo aprilski izziv namenjen

VELIKI NOČI

Se pravi, da si želim videti izdelke, ki so povezani z veliko nočjo. Lahko izdelaš voščilnice, dekoracijo doma, darilca, ki jih bo skril velikonočni zajček ali kaj drugega, kar je povezano z veliko nočjo. Edini pogoj je, da uporabiš vsaj en izdelek iz naše spletne trgovinice Mavelu.com. In še moja inspiracija za velikonočni izziv.

stenski-dekor-za-veliko-noc-podpis

Pripravila pa sem ti tudi video vodič, kako sem samo rozetko izdelala in te kar vabim, da si ga ogledaš :)

Ooooo da ne pozabim... Čisto na koncu pa ti prilagam še slikco nagrade, ki jo dobi zmagovalka:)

 

stampiljke-mavelu-najboljsi-pod-soncem

To je za tokrat vse... Do naslednjič pa se imej kar se da fantastično :) Pozdravček, podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj