Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Moja marjetica je lahko dežnik...
H
ojla...

Dva dni nazaj, ko je bilo še turobnejše kot danes in je cel dan padalo kot iz škafa, sem dobila idejo, kako lepo bi bilo imeti eno res lepo marelo.... upsi... dežnik :)

Po možnosti v obliki rožice... No in ker v resničnosti nisem našla tako ogromne rožice, sem si rekla, da če že jaz ne morem imeti takega dežnika, ga ima pa lahko polhek Nal... Ker v deželi Papirčkanje je vse mogoče.

In tako sem vzela manjšo marjetico iz kompleta Travniške marjetice, ji odtisnila samo obris in potem pobarvala z akvarelno tehniko z distress blazinicami, enako kot polhka, da sta v istem stilu in tak pašeta lepo skupaj (ker sta drugače narisana v čisto drugem stilu).Za steblo pa sem se morala malo znajti, ker mu nisem mogla odtisniti obrisa stebla. Zato sem se morala malo znajti in si tako "štampiljko" narediti sama. V bistvu ni bila štampiljka ampak stencil šablonica. Ker na srečo sem šablonice oblikovala tako, da izreže samo steblo, ali pa obreže poln odtisek stebla.

Tako sem najprej iz odpadnega papirja izrezala samo steblo in tako dobila šablonico za senčenje, ki sem jo potem posenčila z distress blazinico in čopičem v tako, da spominja na akvarelno barvanje. Potem sem s tankim črnim markerjem vse skupaj po robu obrisala, da sem dobila črn obris (kot da sem odtisnila s štampiljko) in izrezala z drugo rezalno šablonico.In tako je tudi moje steblo v istem stilu kot oba ostala odtiska, čeprav nisem imela štampiljke stebla, ki bi odtisnila samo obris.

Potem pa sem samo še vse skupaj prilepila na papir, ki sem ga izrezala z zabavnimi pravokotniki, še prej pa sem nanj odtisnila napis o prijateljstvu in posenčila z modro in sivo ditress blazinico, da sem dobila nakazana tla in nebo.In ko sedaj gledam tole voščilnico, lahko rožica simbolizira dežnik, kot sem si prvotno zamislila, ali pa samo ogromno rožico za prijateljico. Kakorkoli vzameš, pride na koncu ven čudovito.

Se strinjaš?

Iz moje strani je to za danes vse...

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj