Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Motivacijska voščilnica #3

naslov-na-blogu-cik-cak-ozadje
  • Se spomniš zadnjih dveh voščilnic z velikim napisom? Če ne si ju lahko ogledaš tule in tule… Kot sem že omenila, mi je ta štampiljka zelooo pri srcu… Poleg tega pa so me stencil šablonice zopet zelooo zasvojile. Jih kar že predolgo nisem uporabljala :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-diagonalne-crte-podpis  
  • Tokrat sem se odločila za še bolj živo ozadje kot prejšnjič oz. vsaj barve so veliko bolj vpadajoče kot na prejšnjih dveh voščilnicah. Po pravici povedano me je »firbec matral« kako se bosta ti dve barvi obnesli skupaj in sem se šla malce igrati. Na koncu pa mi je bil končni rezultat tako všeč, da sem ozadje dejansko uporabila na tejle voščilnici :)
 
  • Torej kako sem ga izdelala? Najprej sem izrezala pravokotnik s šivi in ga fiksirala na non stick craft sheet podlago. Zgoraj sem papir posenčila z rumeno distress blazinico, spodaj pa z zeleno modro. Predel v sredini pa kar z obema, tako da sem dobila lepe prelivajoče se barve in na tak način sem tudi lepo zabrisala prehode. Potem pa sem čez postavila stencil šablonico s cikcak vzorcem in senčila skozi njega. Uporabila sem enake distress blazinice (se pravi zgoraj rumeno, spodaj pa zeleno modro), da sem dobila malce temnejši odtenek od samega ozadja. Kulska tehnika kajne?
  voscilnica-za-lepsi-dan-diagonalne-crte-lezece-podpis  
  • Potem sem počakala, da se je tako narejeno ozadje dobro posušilo in nato z Versafine črno blazinico odtisnila tale čudovit motivacijski napis. Voščilnico sem samo še prilepila na osnovo in tadam… Voščilnica je končana :) "Izi bizi"
 
  • Čisto komot bi lahko uporabila kakšne bolj nežne barve, ali pa mogoče samo eno barvo namesto dveh. Možnosti je neskončno izdelava pa je vsakič enaka in izjemno preprosta.
 
  • Želim ti fantastičen dan še naprej ti pošiljam en topel ustvarjalni objem. Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj