Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Naj te ljubezen zasleduje

To da sem obsedena s temi vrtnicami ni nobena skrivnost, ker so mi res naravnost fantastične in tako vsestransko uporabne :)

Nisem pa obsedena samo s setom štampiljk Vrtnice, kot iz sanj, ampak tudi s setom napisov Božična sreča. Ja božična. Čeprav imajo tak zimski naslov, so vseeno uporabne skozi celo leto, saj sem pri oblikovanju še posebej pazila, da sem napise sestavljala tako, da jih lahko uporabiš tako za božično novoletno sezono kot tudi skozi celo leto, ko želiš komu polepšati dan.


In moja današnja voščilnica je ena takih. Napis, naj te ljubezen spremlja kamorkoli greš, se mi zdi eden lepših, ki jih lahko odtisnemo na voščilnice, saj mislim, da si vsi zaslužimo ljubezen in tudi to, da nas spremlja skozi noč in dan :)

Sama voščilnica je precej preproste izdelave. Želela sem bolj bogato, a še vedno v mojem nežnem in preprostem stilu. In to sem dosegla najprej s temno sivo obrobo in trakom z belim napisom, katerega sem odtisnila z belo Yeti blazinico. Tako uporabljen temno siv papir naredi efekt, da naš pogled usmeri v sredino voščilnice.

Belino voščilnice pa sem na koncu malce razbila z drobnimi akvarelnimi 3D pikicami. Kako 3D pikicami? Ja čisto enostavno in preprosto. Pikice na prvi pogled izgledajo kot bi jih naredila s čopičem, barvo in vodo. V resnici pa sem se mičkeno poigrala z nuvo drops tekočimi perlami in v svetleči beli in mat roza različici.


Da sem dobila efekt akvarelnih pack, sem naredila kakšne večje in kakšne res zelo zelo drobne pikice. In ker so narejene z nuvo tekočimi perlami, so še 3D in na voščilnici ne samo da razbijejo bel prostor, še dodajo globino.

Kako se ti zdi moja današnja voščilnica? Meni je zelo simpatična in mislim, da že vem, komu jo bom podarila :) Kaj pa ti? Bo tvoj vikend kaj ustvarjalno obarvan? Že veš, komu boš naslednji teden polepšala s svojo voščilnico?

Za danes se poslavljam in ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj