Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nekaj čisto novega...

naslov-na-blogu-novost-papir
  • Hej hej... Danes imam zate nekaj čisto novega... Blagovna znamka Mavelu je dobila še en izdelek na katerega sem izjemno ponosna... Po nekaj mesecih dela, je končno luč sveta ugledala nova kolekcija papirja Pikica pri pikici, ki je del blagovne znamke Mavelu :)
  predstavitev-papirja  
  • Papir je velikosti 30,5 x 30,5 cm in izbiraš lahko med 7 različnimi osnovnimi barvami. Vsak papir vsebuje dva vzorčka, vsakega na svoji strani. Na prvi strani so čudovite male pikice, na zadnji strani pa so malce večje pike. Na zadnji strani pa sem dodala še en vzorček na tisti trak, ki ga ponavadi kar zavržemo in me vedno boli srce, ko moram del papirja vreči stran, saj ni uporaben. No pri kolekciji Pikica pri pikici, pa lahko uporabiš tudi tisti spodnji trak, saj vsebuje trak večjih pik v isti barvi, kot je ostali papir.
 
  • Pripravila sem tudi zelo kratko video predstavitev, da še v "premikajočih slikah" vidiš kako papir izgleda in ker se za tako priložnost spodobi izdelati tudi video predstavitev :)
   
  • In seveda kako bi se lahko uprla sveže dišečim papirjem, ki so prišli direktno iz tiskarne pod moje roke... In tako je nastalo nekaj izdelkov, kjer sem jih uporabila :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-podpis bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-mavelu-podpis bozicna-voscilnica-sveta-druzina-mavelu-podpis bozicna-voscilnica-bozicna-zvezda-mavelu-podpis bozicno-novoletna-shaker-voscilnica-podpis bozicno-novoletna-voscilnica-mimosa-s-pismi-podpis bozicno-novoletna-voscilnica-s-pingvini-podpis  
  • In še več jih prihaja, ampak te ti pa pokažem kdaj drugič :) So ti tile novi papirčki všeč in bi jih želela imeti tudi sama? Naročiš si jih lahko tako, da klikneš na spodnji gumb in povezalo te bo direktno na njih :)
  banner-v-objavi  
  • In ker moram svoje navdušenje deliti naprej, sem se odločila, da bom podarila komplet vseh 7 barv papirjev... Kako ga lahko dobiš pa hitro preveri na naši FB strani.
  banner-za-fb-nagradno-igro  
  • Tako sedaj pa hitro papir v roke in naprej ustvarjat :) Me je čisto zasvojil in mislim, da pikic tudi nikoli ni preveč kajne :) Želim ti en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj