Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Okrogel venček na ovalu
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem se lotila izdelave elegantne voščilnice za rojstni dan.

Poglej:Kot si verjetno že ugotovila sama zelo uživam v barvanju odtisov rož in tokrat sem se lotila barvanja prečudovitega venčka rož iz čisto novega seta imenovanega Venček zate.

Sam odtisek v setu je okrogel, ampak ker sem vedela, da želim rože uporabiti v kombinaciji z rezalno šablono Oval z žarki, sem jo ob odtiskovanju nekoliko raztegnila tako da je postala bolj ovalne oblike. To je s fotopolimernimi štampiljkami kot so Mavelujeve res preprosto storiti, saj so izredno mehke in njihovo lepljivo ozadje poskrbi, da ohranijo željeno obliko.Štampiljko sem odtisnila na bel papir s pomočjo blazinice, ki je primerna za alkoholne flomastre. Vedela sem namreč, da se bom barvanja lotila ravno z njimi. Tokrat sem posegla po roza in vijolični barvi za cvetove in pa zeleni za liste.

Ko je bilo barvanje končano, sem enakega iz belega papirja izrezala Oval z žarki, na katerega sem nato postavila prej pobarvan venček. Uporabila sem le del z žarki, saj se mi je zdelo, da bi bilo v nasprotnem primeru detajlov že malo preveč.Ker nisem želela, da bi bila voščilnica preveč bela, sem na ozadje prilepila siv papir Sweet little ice cream.

Seveda voščilnica ni bila končana dokler nisem dodala še napisa. Tokrat sem se odločila za napis: ‘Čestitke ob rojstnem dnevu’ iz seta imenovanega Čestitke. Besedo ‘čestitke’ sem odtisnila na bel papir, ‘ob rojstnem dnevu’ pa na roznega iz seta Sweet little icecream, kateri se prečudovito ujema z roza cvetovi.

Vse skupaj sem nato s pomočjo obojestranskega lepila prilepila na podlago in voščilnica je bila končana.

Upam, da sem s to čestitko navdušila tudi tebe, da se lotiš česa podobnega!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj