Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Predstavitev izdelkov #1

PREMO MASA

  premo-header-all  
  • V spletno trgovino smo dodali eno izmed najboljših polimernih glin na tržišču, če ne kar najboljšo :) Premo masa je izredno gnetljiva, tako da lahko jo lahko oblikuješ po želji v obliko, ki jo želiš imeti. Poleg tega pa je dovolj trdna, da obdrži obliko, pa naj bo izdelek še tako detajlen. Odlična je za uporabo z najrazličnejšimi tehnikami. In čeprav se jo dobi v veliko različnih barvah, lahko posamezne barve še vedno zmešaš med seboj in tako dobiš nove barve. Ker je premo masa oblikovana v reberca, pa si lahko točno zapišeš koliko reberc si uporabila za izdelavo nove barve in lahko to barvo narediš vedno znova in znova.
maja-ogrlica-kljucek  
  • Pa tudi na konstantno čiščenje rok med oblikovanjem s Premo maso lahko pozabiš:), saj Premo masa ne pušča barve na tvojih dlaneh :)
 
  • Da premo maso utrdiš, jo je potrebno speči v pečici na 130°C za 30 min. Ko je masa spečena, še vedno ohrani fleksibilnost in ravno ta lastnost omogoča, da je končen izdelek izredno kvaliteten in trden.
 
  • In ker si želim, da jo tudi ti preiskusiš sem ti jo samo ta vikend še znižala za skoraj 20%. Poleg tega pa ti bom pri vsakem nakupu nad 20 eur priložila še medaljonček, da bo oblikovanje prve ogrlice s Premo maso še lažje :)
   
  • Preveriš pa lahko tudi ostalo ponudbo iz kategorije NAKIT-kanje s klikom na tole povezavo :)
 
  • Iz moje strani je to vse. Do naslednjič te prav lepo pozdravljam in ti želim en fantastičen vikend.
 
  • Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj