Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sodelujmo skupaj

naslov-na-blogu-kaja
  • Hojla... Kaja mi je nekaj dni nazaj prosila za nekaj "nenavadnega"... Ampak ideja mi je bila takoooo zelo všeč, da sem bila takoj za, da ji pomagam :) O čem se gre... Njena mami, ki je tudi ustvarjalka, letos praznjuje svoj 50 rojstni dan... In Kaja bi ji želela pripraviti prav posebno presenečenje...
 
  • Želi ji namreč podariti kar 50 različnih voščilnic od 50 različnih ustvarjalk... Zato potrebuje tvojo pomoč... Če si za to, da njeni mamici pomagamo pripraviti to fantastično presenečenje, ji lahko pomagaš takole... Izdelaj voščilnico za rojstni dan (lahko pa uporabiš tudi kakšno iz svoje zaloge) in jo pošlji Kaji na tale naslov (ki je od sestre, da mami slučajno ne bi ponesreči odprla paketka prehitro :)) Torej naslov je tale: Maja Lazar, Pokopališka cesta 7, 1230 Domžale.
 
  • Da ti še malce pomagam, pri izbiri prave voščilnice, Kaja pravi, da so njeni mamici všeč voščinice, ki so bolj elegantne in imajo raze dodatke (rožice, metuljčke,...). In seveda, ne pozabi napisati v notranjost voščilnice napisati posvetilo in se podpisati :) Mogoče prav pride še podatek, da je Kajini mamici ime Marija :)
 
  • Si za akcijo? Potem imaš časa do sredine junija, da na zgornji naslov pošlješ voščilnico, ki bo namenjena Kajini mamici Mariji :) Kakšno bom poslala jaz pa pokažem v teh dneh na naši FB strani :)
 
  • Želim ti čudovit dan še naprej. Pozdravček in objem,
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj