Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tanja predstavlja #1

tanja-predstavlja-naslov-zimski-sopek  
  • Lepo pozdravljeni! Danes sem z vami Tanja in vas vabim k predstavitvi šopka.
 
  • Ker je ravno Valentinovo, sem se poigrala z vrtnicami, rdečo barvo, mladim zelenjem in notnim črtovjem, vse skupaj povezala v šopek v papirnem zvitku, ki se lahko obesi na steno, ali pa tudi dekorativno položi na mizo.
  index  
  • Na spletu sem našla note, jih natisnila na bel papir, slednjega sem nato obrezala do roba not. Papir sem za postaran videz senčila s temno rjavo blazinico. Nato sem papir zvila v zvitek, ki spominja na kornet z višjim zadnjim delom in ga zvitega zalepila.
  tanja-sopek-rozic-od-blizu-mavelu  
  • Notranjost šopka sem napolnila z vato in nekaj zelenja za osnovo iz domače zaloge. Rdeče vrtnice sem izrezala iz rdečega šeleshamerja s šablono Royal rose, zvila, zlepila ter nato za polnejšo barvo pokapljala z rdečim Distress inkom. Na zelenje sem jih lepila z vročo lepilno pištolo. Dodala sem še večji dve svetli vrtnici in nekaj manjših ter rdeče dekorativne jagode. V šopku so tudi mlade zelene vejice iz papirja, ki sem ga izrezala iz belega šeleshamerja ter listi breze, oboje sem pobarvala z zelenim Distressom. Dodala sem še vrvico kot mašnjico in na hrbtno stran za zanko ter dva rdeča srčka.
  tanja-sopek-rozic-pokoncno-mavelu  
  • Upam, da vam je tako sestavljen šopek všeč in da vas je spodbudil k ustvarjanju :).
pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj