Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tresočka za srečo

naslov-na-blogu-tresocka  
  • Po res dolgem času sem se zopet pripravila en video vodič, kako izdelati voščilnico. Ker sem želela, da je filmček nekaj posebnega, sem se odločila, da izdelam tresočko, ki je pravzaprav že dolgo nisem delala. Pa so mi tako zelo pri srcu :)
 
  • Voščilnico sem izdelala na prošnjo našega računalničarja, ki je želel eno voščilnico za sodelavko, ki je zbolela. In ker nimam nobene štampiljke z napisom za take vrste voščilnic, sem se odločila, da naredim kar voščilnico z napisom o sreči. Konec koncev, ko si bolan ti kakšna takšna motivacijska voščilnica pride še kako prav :)
  voscilnica-tresocka-tulipani-in-sreca-podpis  
  • Najprej sem v okvirček želela dati eno izmed naših mešanih polnil za tresočke, potem pa sem si premislila in namesto tega raje dodala perlice. Po mojem mnenju izpade fantastično :) Ker pa so večje perlice malce večje, sem morala uporabiti dvojno penco. V videu ti pokažem kako to najlažje narediš :)
  voscilnica-tresocka-tulipani-in-sreca-lezece-podpis  
  • Tako, sedaj pa te kar lepo vabim h ogledu videa, kjer boš izvedela marsikatero skrivnost :)
   
  • Upam, da ti je današnji video všeč in obljubim, da kmalu sledi novi :) Sem kar malo pozabila kako zabavno jih je pripravljati :) Če ti je video všeč, bom zelo vesela, če se naročiš na moj youtube kanal (če še nisi) in seveda, da klikneš na gumb všeč mi je, ker bom tako vedela, kakšne videe pripravim v prihodnje.
 
  • Želim ti fantastičen dan še naprej ti pošiljam en topel ustvarjalni objem. Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj