Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica z rožicami #2

naslov-na-blogu-rumene-rozice  
  • Hej hej… Prejšnjič sem ti pokazala voščilnico, ki sem jo izdelala s štampiljkami in šablonicami Cvetoč rojstni dan. Obljubila sem ti, da ti pokažem vsaj še dve in danes je na vrsti druga iz te serije :)
 
  • Tokrat sem uporabila rumene rožice in violični ornament ob strani. Tudi tokrat je za eleganco poskrbela črna barva. Katero sem uporabila na izrezku hvala in odtisu za vse. Da se barva izrezka in odtiska popolnoma ujema, sem papir iz katerega sem izrezala napis hvala najprej pobarvala z isto črno blazinico kot sem jo uporabila za odtisek. V moje primeru Archival ink. Pri črni in beli barvi pogosto pride do malček odstopanja v odtenku. In da se ti to ne zgodi je prej opisan način ena izmed rešitev.
  voscilnica-z-rozico-3-podpis  
  • Dve rožici sem prilepila direktno na osnovo, tretjo pa s 3D penco, da je sama voščilnica bolj razgibana. Samo razgibanost sem dosegla tudi z zelenimi kapljicami, ki sem jih naredila čisto enako kot na prvi voščilnici. In da z zelenimi pikicami nisem poškropila po violičnem ornamentu, sem ga pred tem maskirala kar z navadnim pisarniškim papirjem.
 
  • Za pikico na i sem dodala še sequense, ki sem jih razporedila v trikotnik.
  voscilnica-z-rozico-3-lezece-podpis  
  • Kakšna se ti zdi moja današnja voščilnica? Meni je tako ljuba, da kot že rečeno je nastala še ena podobna, ki pa ti jo pokažem zelo kmalu :)
 
  • Želim ti en čudovit dan še naprej in ti pošiljam en velik objem z nasmehom :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj