Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #7

DSC_0300  
  • Uffffff minilo je ogromno časa od moje zadnje objave na blogu. Lahko bi rekla, da sem imela preveč dela s pripravo novosti. Ali pa da sem želela december posvetiti družini in temu, da se spočijem in si naberem novih moči. Ali pa da se uvajam na to, da sem po dolgem času zopet sama za vse, saj se je Nika z januarjem poslovila. Pa bi bili to samo izgovori.
 
  • In ker sem sama velik zagovornik tega, da nas izgovori ne smejo omejevati pri našem ustvarjanju, tega ne bom rekla :) Pa nič zato... Pustimo razloge na strani, ok? Pomembno je, da sem se vrnila in se bom iskreno trudila, da bo na blogu vsak teden vsaj ena objava v katerih te bom razvajala z idejami, nasveti in vodiči :)
 
  • V novembru so bile premierno predstavljeni papirji s pikicami v pastelnih barvah, ki so postale pravi hit... Izrazile ste željo, da bi imeli v ponudbi še violično barvo in pa tudi pripadajoče enobarvne papirje... Mmmmm vaša želja je moj ukaz :) In tako bo kmalu v ponudbi nova violična barva s pikicami in pa kar 6 barv enobarvnih papirjev... Ooooo kako kul je to...
  voscilnica-za-lepsi-dan-mavelu-ovca-pokoncna-podpis  
  • Saj vem... če si vsaj malo kot jaz, potem bi te papirje imela v rokah že včeraj... Kmalu... zelo kmalu boš lahko tudi ti ustvarjala z njimi... Za danes, pa da si boš malce lažje predstavljala kako izgledajo, sem ti pripravila voščilnico s kar dvema novima papirjema :)
 
  • In to še ni vse ;) Prvič v življenju sem barvala tudi po principu "no-line coloring" ali po domače brezčrtnem barvanju... Uffff kako je to zabavno in rezultat je naravnost fenomenalen... Čisto sem se zaljubila v ta način barvanja in če boste same poskusile, sem sigurna, da vam ne bo žal :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-mavelu-ovca-lezece-podpis  
  • OK... Ne bom več filozofirala :) Po novem ti bom na blogu predstavila tudi "Recept za izdelavo", kako sem voščilnico izdelala :) In spodaj najdeš že prvega, za današnjo voščilnico :)
  recept-za-izdelavo-voscilnice-ovca  
  • Kakšna se ti zdi moja današnja voščilnica? Meni je noro dobra in tale violični papir je kar za popapcat, tako zelooooo mi je všeč... Joj skoraj bi pozabila... Zate sem pripravila še en nasvet, ki ti bo gotovo prišel prav :)
  nasvet-na-blogu-ovca  
  • Takolele... Za danes se poslavljam in se kmalu zopet beremo in mogoče celo vidimo :) Spremljaj pa me tudi na FB-ju, kjer bom te dni kazala vzorčke novih papirjev in kako so uporabljeni na voščilnici :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-mavelu-ovca-zgoraj-podpis  
  • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej & ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!
  podpis     seznam-izdelkov-1 [product id="5272"][product id="8082"][product id="8455"][product id="8542"][product id="107"][product id="99"][product id="92"][product id="7432"][product id="3272"][product id="6996"][product id="6816"][product id="27"][product id="6517"][product id="5214"][product id="7592"][product id="7505"][product id="2124"][product id="2298"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj