Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #12 ali voščilnica z balončki za rojstni dan

Ojla.... Kdo bi si mislil, da smo že v aprilu? Meni so tile prvi trije meseci minili kot bi mignil:) Ampak bili so čudoviti trije meseci... In kot sem sklenila prejšnjič sem se tokrat zelo potrudila in naredila video že včeraj, tako da mi ga potem uspelo pripraviti do danes :) Hehe... pa to ni prvoaprilska šala :)

baloni-za-rojstni-dan-podpis

Tokrat sem ti pripravila eno čisto enostavno in precej hitro narejeno voščilnico, kjer so osrednji motiv lušni balončki iz seta štampiljk Čudovito praznovanje. Prav tako pa sem notranjost povezala z zunanjostjo in tudi v notranjost odtisnila balončke in nadaljevala napis, ki sem ga začela na prvi strani voščilnice. Edino naredila sem eno mičkeno napakico, saj sem najprej odtisnila besedico dan in šele potem rojstni... Najprej sem mislila, da bom vse skupaj naredila še enkrat in samo prelepila, ampak potem sem našla malo bolj "enostavno" rešitev in dala besedico rojstni v oklepaj in tako naredila napis malo drugačen in nepredvidljiv.

notranjost-voscilnice-z-baloncki-podpis

Predlagam, da si kar pogledaš tale kratki video, kjer ti pokažem kako sem samo voščilnico izdelala :)

To je za danes vse... Čisto spodaj pa sem ti pripravila še seznam uporabljenih izdelkov. In če te kakšen malo bolj zanima, le klikni na slikco in te bo preusmerilo na stran z izdelkom, kjer si ga lahko pogledaš podrobneje.

Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en fantastičen prvoaprilski dan, ki naj bo poln smeha in veselja :)

Pozdravček,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj