Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #13 ali voščilnica za prijatelja

Ojlaaaa.... Danes je objava zopet pozna, ampak tokrat imam zelo dober razlog :) Čakala sem namreč nove Memorybox šablonice, da jih dobim v roke in preiskusim :) In seveda sem morala narediti VOT z eno izmed njih :)

Na srečanju v Pomurju, ki je bilo to soboto, pa sem tudi obljubila, da danes pokažem kako se naredi ozadje s pomočjo stencil šablonic in pa naprave Big Shot... Sama tehnika je zelo preprosta, se pa v večini primerov takega embosiranja zgornja rezalna plošča precej uvije, ampak brez skrbi. Ko jo boš naslednjič uporabljala, jo samo obrni in se bo počasi zravnala nazaj :)

voscilnica-za-prijatelja-podpis

Pri suhem embosiranju s pomočjo stencil šablonic pa je super tudi to, da izbočen del ne pride visok in zato lahko na njemu odtiskuješ, pri tem pa ne bo vidnih mej, ki ponavadi nastanejo, če uporabiš navadno embosirno srajčko.

Ok pa dovolj besed :) Vabim te, da si kar pogledaš video, ki sem ti ga pripravila, ker kako že pravijo? Slika pove več kot beseda :)

Seznam vseh uporabljenih pripomočkov pa te čaka čisto čisto na dnu objave in če te kakšen izdelek še posebej zanima, samo klikni na sličico in te bo povezalo na njegovo stran, kjer lahko preveriš dodatne informacije o njem :)

 

Preveri pa tudi znižanje izbranih Memorybox šablonic do kar -50% >> Klikni tule

 

To je iz moje strani za danes vse... Do naslednjič se imej kar se da lepo in uživaj v ustvarjanju :) Pozdravček,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj