Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #14 ali Velikonočna voščilnica

Hej hej :) Jaz imam vedno "problem", da svoje voščilnice delam zadnji zadnji trenutek. In tudi tokrat ni nič drugače :) Velika noč je praktično že pred vrati, jaz pa še vedno nimam pripravljenih vseh voščilnic... Na srečo sem se tokrat lotila enostavnih, tako da bodo hitro narejene in še pravi čas odposlane :) Eno izmed njih ti predstavljam v tokratnem VOT-u.

Izdelaš jih lahko tudi več hkrati, ali pa recimo pred kosilom narediš ozadje (ki bo btw vedno unikatno in drugačno :)), po kosilu pa jo s polnim želodčkom še dokončaš :) Če pa imaš dopoldne službo, pa nič hudega... Samo ozadje se da tudi posušiti z grelno napravo kot sem to storila jaz :)

enostavna-voscilnica-za-veliko-noc-podpis

Postopek priprave voščilnice sem ti prikazala v 4 minutnem filmčku in te kar vabim, da si ga ogledaš :)

Danes sem bolj kratka, ker hitim naprej pripravljam vodič, ki ti ga pokažem jutri... Moram kar pohiteti, da ne bom prepozna, saj so prazniki že pred vrati :)

Da ne pozabim :) Čisto na dnu objave te čaka seznam vseh uporabljenih pripomočkov. Če kakšen malo bolj zanima pa samo klikni na slikico in te bo avtomatsko povezalo na stran z izdelkom, kjer izveš še ostale zanimivosti o njem :)

Do jutri pa se imej kar se da lepo in uživaj v čudovitem dnevu,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj