Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT # 15 ali Voščilnica do konca sveta

  • Hojla... Prazniki so za nami in upam, da si jih lepo preživela v krogu najbližjih, da je bilo pirhov dovolj in da je bilo vzdušje čudovito :)
 
  • Pri nas so prazniki minili kot bi mignil in po pravici povedano, sploh nisem imela časa vsesti se za ustvarjalno mizico (ok razen tega, da sem jo pospravila :)) In tako je hitro prišel torek in čas za nov video vodič... Pa sem tuhtala kako naj svoje razpoloženje spravim na voščilnico, poleg tega pa sva z mojim dragim v teh dneh praznovala tudi obletnico in porodila se mi je ideja, da naredim voščilnico za naju :) Sicer malo s zamudo, pa vendar bolje pozno kot nikoli :) In tako sem uporabila štampiljko z napisom "S tebom grem tudi na konec sveta". In ker se te dni kljub večinoma melanholičnemu vremenu počutim nekako svobodno in pozitivno, so mi kot nalašč pod roke prišle štampiljke Lawn Fawn z balončki...
voscilnica-do-konca-sveta-podpis
  • In tako je nastala zgornja voščilnica, pri izdelavi katere pa sem uporabila kar nekaj tehnik maskiranja in tako iz 1D naredila 3D voščilnico :) Maskiranje pride zelo prav ko izdeluješ enoplastne voščilnice oz. povedano drugače ko ne gradiš voščilnice v več plasteh. Ker si nisem želela belega ozadja med oblački (konec koncev je le nebo), sem vse skupaj še poškropila s pomočjo distress markerja in air-brush efekta in tako voščilnico naredila še malo bolj zanimivo.
voscilnica-do-konca-sveta-notranjost-podpis
  • Ok, sedaj pa te kar vabim h ogledu videa in upam, da boš v njem uživala in tudi sama poskusila z maskiranjem :)
  • Kot vedno pa sem ti tudi tokrat pripravila seznam uporabljenih izdelkov, ki ga najdeš čisto spodaj. Če te kakšen izdelek še posebej zanima pa lahko klikneš na sličico in te bo povezalo na stran z izdelkom, kjer si lahko prebereš njegove lastnosti.
 
  • To je za danes iz moje strani vse, noč je še mlada in upam, da te ustvarjalna mizica zapelje in nastane kaj lepega :) Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj