Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT # 16 ali voščilnica iz ostankov

  • Ojlaaa... Tale vikend sem se končno spravila pospraviti svoj ustvarjalni nered na moji mizici in še najbolj med vsemi razveselila mojega možeka :) Sem pa na mizici našla precej ostankov, ki... kako že pravijo? Čez 7 let vse prav pride :) No ja temu, se poskušam čim bolj izogibati, ker nimam več kam pospravljati stvari... Se pa da to zelooo elegantno izpeljati, da ostankov ne mečeš stran... Ja seveda porabiš jih :) In tako je nastala spodnja voščilnica.
 
  • voscilnica-iz-ostankov-podpis
 
  • Ponavadi sem čisto navdušena nad platnicami paketov listov, še posebno teh velikosti 15 x 15 cm (6 x 6 ''), saj je na njih toliko barv in vse se med seboj ujemajo :) In seveda, mi je bilo platnice škoda vreči stran in sem vkomponirala v voščilnico... Poleg tega pa sem v roke končno zopet vzela robni luknjač... Jih imam cel bataljon, pa jih zadnje čase kar malo zanemarjam (pa sploh ne vem zakaj, ko so tako simpatični :))
 
  • Ok dovolj pisanja... Verjetno te že zanima, kako je sama voščilnica nastajala, zato te kar vabim, da si pogledaš spodnji video :)
  • To je za danes vse, upam, da si uživala v ogledu videa in da se tudi ti lotiš "ustvarjalnega pospravljanja" ostankov :) Čisto na dnu objave pa najdeš tudi seznam izdelkov, ki sem jih uporabila pri izdelavi te voščilnice. Če te kateri izdelek malo bolj zanima, si ga lahko ogledaš tako, da klikneš nanj in te bo povezalo na njegovo stran.
 
  • Do naslednjič pa se imej kar se da lepo in uživaj,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj