Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #22

VOŠČILNICA ZA NOVOROJENČKA

 
  • Ojla...  Za tokratni VOT sem se odločila, da ti predstavim čudovite Cottage Cutz šablonice, ki so malo drugačne od ostalih tankih šablon. Sem že povedala, da so meni naravnost enkratne in da jih z veseljem uporabljam? S samim sestavljanjem je mogoče malček več dela, kot z ostalimi šablonicami, ampak je pa zato efekt in končni izdelek toliko lepši in boljši :) Poleg tega pa lahko med seboj pokombiniraš različne šablonice in tako dobiš čisto nove in unikatne izrezke oz. motivčke.
  voscilnica-za-novorojencka-podpis  
  • Jaz ponavadi pri teh šablonicah uporabim kar bel papir in nato vsak izrezek posebej pobarvam z distress blazinicami ali markerji v barvah, ki sem si jih zamislila. Ko se barva posuši jih s tekočim lepilom zlepim skupaj, pri tem pa si pomagam kar s sličico, katera pride skupaj s šablonico :)
 
  • Vse skupaj pa je zelo prikazano tudi na video posnetku, ki sem ti ga pripravila za danes in te kar vabim, da si ga ogledava :)
   
  • Jaz sem tokrat uporabila šablonico s spečim dojenčkom, v naši spletni trgovinici pa lahko izbiraš med skoraj 200 različnimi Cottage Cutz šablonicami.
  voscilnica-za-novorojencka-notrajnost-podpis  
  • Iz moje strani je za danes to vse, želim ti en čudovit dan še naprej in naj bo čim bolj ustvarjalno obarvan :)
 
  • Pozdravček,

 

  • Seveda, pripravila pa sem ti tudi seznam uporabljenega materiala, ki ga najdeš spodaj. Če te kakšen izdelek še posebej zanima samo klikni na slikco in povezalo te bo na stran s tem izdelkom, kjer boš izvedela dodatne informacije.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj