Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #26

VOŠČILNICA S ŠTAMPILJKAMI ZA OZADJE

 
  • Za tokratni VOT sem precej razmišljala, kaj naj pokažem, da ne bo samo voščilnica, ampak da bo tudi kakšna uporabna tehnika. Jaz obožujem raznorazne štampiljke za ozadje, ker so tako vsestransko uporabne. Bo že res, da sem jih zadnje čase malo postavila na stran in zato sem jih danes še s toliko večjim veseljem vzela v roke se malo poigrala z njimi :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-z-metuljckom-podpis  
  • Za tokratni VOT sem ti pripravila vodič, kako lahko štampiljke za ozadje uporabiš še malo drugače in ne samo kot ozadje na voščilnici :) Kaj točno sem z njimi počela, pa ti pokažem v video vodiču, ki sem ti ga tokrat pripravila in te kar vabim, da si ga ogledava :)
   
  • Namesto štampiljk pa lahko tu tudi uporabiš potiskan papir oz. še bolje porabiš ostanke, saj potrebuješ čisto majhne koščke in tako še malo pospraviš nahrčkano škatlo z naslovom "čez 7 let vse prav pride".
 
  • Pokažem ti še bližnjo sličico metuljčka iz belega in paus papirja in ta kombinacija mi je takoooo všeč, da jo bom sigurno še kdaj uporabila, saj da samemu metuljčku dodatno globino, poleg tega pa ostane nežen :)
  metuljcek-memorybox-podpis  
  • Za danes je to iz moje strani vse, vabim te na obisk zopet jutri (psssst: pripravila sem ti nekaj res posebnega, tako da se ti splača priti na obisk :))
 
  • Pozdravček,
podpis
  • Seveda pa sem ti tudi tokrat pripravila seznam uporabljenih pripomočkov, ki ga najdeš spodaj. S klikom na sličico pa si lahko posamezne izdelke ogledaš tudi malo pobližje in najdeš dodatne informacije o njem :)
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj